Great place to eat well and spend modestly at altitude above 600 meters, growing vegetables, nice first courses, good roasts... courteous staff except the cashier who seemed a little unfriendly to me.
Marco
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12 Agosto 2025
10,0
Crescia, ham, cheese, grass, fantastic
Roberto Briscolini
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08 Agosto 2025
10,0
The best lamb chops in Italy!! Sublime!
Giacomo Politi
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06 Agosto 2025
10,0
Excellent Crescia, excellent cured meats, cheese, salami, and cooked vegetables.
Excellent value for money.
Beautiful location, several rooms, large fireplace where they grill the meat.
Very attentive, kind, and friendly staff.
Luciana and her son Alessio served us: good and very kind.
Recommended.
LUCIANA VERONESE
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01 Agosto 2025
8,0
At least once a year we make the journey from Ferrara to Frontone and back (460 km) for a sort of pilgrimage to this temple of Marche cuisine.
Tagliatelle and ravioli with duck or mushroom ragù, grilled lamb, potatoes and herbs, and the incomparable crescia with cured meats and cheeses.
And after lunch, a stroll to the top of a "rock" that is Frontone Castle, a 360-degree terrace overlooking Mount Catria and the marvelous Marche hills.
Five stars for everything because I hope nothing ever changes.
Thank you for existing.
A legend.
giovanni pecorari
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23 Luglio 2025
10,0
Traditional cuisine, you can never go wrong here.
Monica Ottavi
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06 Luglio 2025
10,0
Every dish was wonderful. Best food I've had in Italy so far! Recommend to reserve a seat outside. The view is wonderful.
Julianna Akuchie
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04 Luglio 2025
10,0
Great experience, friendly owners, fast service, great food. Highly recommended!!!
Anna Palazzetti
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11 Maggio 2025
10,0
Da sempre una garanzia. Nella stupenda location all'interno del castello l'atmosfera accogliente è assicurata dal personale gentile e dal servizio puntuale. Ormai storica la crescia, ottima sia la carne alla griglia che il coniglio in porchetta. Spettacolari le patate arrosto e le erbe ripassate. Porzioni più che generose anche nei dolci. Consigliatissimo
anto f
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18 Marzo 2025
8,0
Tornati dopo vari anni, eravamo timorosi perché avevamo letto giudizi non esattamente positivi
Ma conoscendo il posto da una vita abbiamo sfidato la sorte
Per fortuna direi
Chi scrive cose negative o è pazzo o pagato dalla concorrenza
Abbiamo trovato cordialità e cibo sempre ottimo
La crescia eccezionale , la pasta fatta a mano non si batte e il tiramisu più buono di sempre
Porzioni enormi
Come sempre torneremo
Lory444
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07 Marzo 2025
10,0