We went to eat two evenings in a row and we will have gone the third too but there are closing days. We ate outdoors in the garden, it was nice as the days were very hot in this period, the food was truly excellent, home-made and plentiful. The family that runs the place is simple and exquisite. Highly recommended
Elena Zecchel
.
14 Agosto 2024
10,0
Good food at great prices with great service. Furnishings are rather rustic, but the outside area is very nice
Friedrich Klein
.
12 Agosto 2024
8,0
stile taverna, è il posto giusto per chi vuole mangiare cose genuine, nelle giuste quantità, cucinate come la tradizione vuole. Non sono abruzzese, ma da buon campano, so riconoscere la bontà dei piatti di una volta. Ottimo ed abbondante l'antipasto, con una ricca scelti di formaggi (eccezionale il pecorino di Farindola) ed i salumi (tra tutti, il prosciutto tagliato a mano). Pizzonta, bruschette, melenzane in agrodolce ... insomma: già l'inizio è stato stellare. Venendo ai primi, abbiamo mangiato un'ottima mugnaia ed una boscaiola con i funghi, molto ma molto buona (vi raccomando quest'ultima). Ottimi anche i ravioli. Pasta rigorosamente fatta in casa. satolli come eravamo, abbiamo assaggiato un poco di baccalà fritto (anche questo molto buono) e ci siamo ripromessi di ritornare, per assaggiare il menù di baccalà. Spazio nella pancia per i secondi non ce n'era. Un dolcino, un amaro e via. Siamo tornati anche la settimana successiva, ed il sequel è stato degno della parte prima (e già questo è degno di nota). Prezzi onestissimi. Io sicuramente tornerò. Ve lo consiglio.
Francesco G
.
06 Agosto 2024
10,0
We went to eat two evenings in a row. Typically family place, slightly vintage furnishings, but the food was truly excellent and made with passion. We ate typical local dishes that were rich and genuine, and above all the quality/price ratio was very good. At the end of dinner the owner came to ask if everything was okay and chatted with us, a truly delightful person.
efrem crescentini
.
21 Luglio 2024
10,0
We were lucky enough to accidentally come across this restaurant where we were fascinated by the excellent and plentiful food and the kindness of the restaurateurs. Amazing price
Mario Sercia
.
02 Giugno 2024
10,0
If you want the Abruzzo of Teramo at the table you have to come here, the environment is not at the top... but the dishes are spectacular. Last night gnocchi (surgitt) tripe... mmmmm, wine, gentian water, very generous and delicious portions for €10... .what more should you look for?
fabrizio scipione
.
02 Giugno 2024
10,0
Lovely family restaurant where pizzas are made from scratch
Naomi Schoofie
.
07 Maggio 2024
10,0
Locale rustico, stile anni '80 che permette di fare un tuffo nel passato, portandoti nelle case di quegli anni permettendo di immergerti nei pranzi di famiglia di una volta con piatti deliziosi e porzioni abbondati a un prezzo onestissimo. Assolutamente consigliato per chi non ama il gourmet e lo chic.
Maria Ilaria I
.
04 Maggio 2024
10,0
A great mastery, Mr. Carmine together with his family, in managing a restaurant in these areas of the hinterland. The environment is always clean, the service professional and the cuisine very good. I went for the pizza and I must say that first of all the quality/price ratio is excellent (elsewhere you pay more for a product that is sometimes of lesser quality) but also that the topping is always fresh and above all very rich (unlike other places... ). The feeling of "home" you get when the chef comes out to find out how we found ourselves in his restaurant and have a chat with us is also pleasant. Really easy going but very professional people and excellent cuisine.
Giada Silvestro
.
03 Maggio 2024
8,0
Very familiar and very nice, we eat very well, typical and quite refined cuisine
Filippo2412@gmail.com Filippo
.
28 Aprile 2024
10,0