Provato per la prima volta dopo il cambio gestione. Ho trovato un menu diverso e innovativo e provato due piatti che ho apprezzato molto: spaghetto cacio e pepe e angus affumicato, accompagnati da affettato misto e chips di patate fatte in casa.
La pasta la definisco di una qualità assoluta; l’angus affumicato a dir poco delizioso, mai assaggiato prima.
Sicuramente torneró a provare altri piatti!!!
Ikad17
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01 Agosto 2025
10,0
Historic restaurant-osteria located in the street of the same name. Well-furnished and comfortable internal rooms with various proposals also outside under a pergola. Menu rich in proposals with traditional dishes. Good value for money. Homemade desserts. Discreet service. Excellent also at lunchtime with a fixed price menu
Alberto Garroni
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29 Giugno 2025
8,0
Back from a week abroad we had dinner at the Tagiura restaurant after a long time since we went there, pleasantly finding a genuine cuisine and a welcoming environment. A gem is the use of pasta made with ancient wheat that can also be purchased. We will definitely be back!
Stefania Cervellati
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28 Giugno 2025
10,0
Great location, Michelin star cuisine, precious internal garden. Great welcome, good service.
Laurence Donnini
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28 Giugno 2025
10,0
Great food and service! We will be back soon 🤗
Carolina Bondioli
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27 Giugno 2025
10,0
Welcoming atmosphere, friendly staff, excellent and well-presented dishes.
Paolo paolo
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24 Giugno 2025
8,0
Tagiura e’ un locale storico del quartiere. E molto pet friendly.
Personale come sempre attento, disponibile e cordiale.
Mi ha fatto piacere vedere che i nuovi proprietari non abbiano stravolto il locale, che io trovo da sempre piacevole e molto carino.
In tre amiche con una canina, ci siamo trovate molto bene. Buonissima la caponata. Buone le paste (ne abbiamo scelte tre diverse) e buono il calice che ci hanno consigliato.
Promuoviamo a pieni voti la cucina e la gentilezza. E ci torneremo senz’altro.
anna b
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22 Giugno 2025
8,0
We rediscovered this "historic" restaurant in Milan, with a group of friends. The new management has proven to be attentive to taste, to the needs of customers (there were also children at our table) and to quality. My wife and I shared three dishes: the tasty swordfish millefeuille, the delicious diced tuna with caponata, and the delicious octopus with macco di fave, recommended by the chef: truly tasty and very soft under the crunchy breading. We ate next to the "garden", an open space in the shade of the spectacular wisteria that we remembered. We really enjoyed it.
Antonio Briguori
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21 Giugno 2025
10,0
An extraordinary, special restaurant with excellent cuisine, beautiful, cozy, or elegant rooms, a winter garden, and friendly, attentive service.
Also with breakfast and the best brioches in Milan.
Highly recommended.
udo Cee
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21 Giugno 2025
10,0
A suggestive place. Excellent service as well as the quality of the food!
Marina “maristella”
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20 Giugno 2025
10,0