I've been wanting to try Maestro Susta's pizzeria for a long time because, like many others, I follow him on social media. I had high expectations, and honestly, I wasn't disappointed. The frittatas and pizzas are truly delicious. The quality of both the ingredients and the cooking is evident, and for me, that's the real selling point. Since it was a Saturday, the pizzeria was packed, and tables were quickly alternating. Despite the crowd, the service was very professional. I'd love to return on a less crowded evening (assuming there is one :D). The only downside is the price of water. It's understandable that in a high-end pizzeria, the price of some products can be high, but a 75cl bottle of water for over €5 is a bit out of place.
Diego Capone
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03 Ottobre 2025
10,0
Talking about pizza that's truly quality pizza (the ingredients, the research behind it, and all the workmanship) would be easy, but Sustainable is so much more.
Even talking about the quality of the rest of the menu and how they "cook" it isn't enough.
At Sustainable, you walk in and immediately feel at home... because the host welcomes you and pampers you throughout the experience, guaranteeing your own personal "happy ending."
And to be honest, the pizza is one of the best you'll ever taste... but don't make the mistake of skipping the frittatas 🥰
Ciro Russo
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02 Ottobre 2025
10,0
Amazing experience and food. The fluffiest pizza I’ve ever had and different than any other Neapolitan pizza. If you don’t like this style of pizza you will still appreciate the art the chef has created. Don’t sleep on the non pizza food options as they were amazing as well.
The restaurant has a homie vibe with Roberto walking around interacting with customers.
Andrew Wang
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30 Settembre 2025
10,0
At Sustable it was a pleasant culinary experience, Pizza different from the usual, dough and ingredients truly impeccable, high price but worth it, I would gladly go back ❤️
anna ilardo
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28 Settembre 2025
10,0
Visited yesterday, 10/10! Very accommodating staff, and the pizza was so good I got two!
Caio Duayer
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27 Settembre 2025
10,0
The frittatas are excellent
The pizza is very good
Marco Gargiulo
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26 Settembre 2025
10,0
The pizza was superb, as were the fried foods. Nothing to complain about, everything was perfect. For those who are lactose intolerant, it's heaven; you won't be left wanting for anything because you can order everything.
Rosario Angotti
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23 Settembre 2025
10,0
My new favorite pizzeria ❤️. The frittatas are amazing, I have to come back to try the other flavors, but the one with taralli has stayed in my heart. Their pizzas set new standards in terms of ingredients and dough quality. Fair prices.
Biagio Ferrante
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21 Settembre 2025
10,0
Siamo stati qui ieri sera e siamo stati accolti proprio dal proprietario che è stato gentilissimo e molto disponibile, proponendoci una visione del suo lavoro bella e affascinante.
Ci siamo seduti senza difficoltà avendo prenotato, nell’attesa abbiamo approfittato di un aperitivo spritz e patatine. Quindi abbiamo iniziato con gli antipasti: cuoppo napoletano bello abbondante e un fiore di zucca ripieno (che da solo ti sfamava totalmente). Abbiamo quindi assaggiato la Margherita (anche nella versione segreta e bufalina) e la famosa fiocco. L’impasto è veramente molto buono e leggero, indubbiamente la fiocco è molto impegnativa da finire, ma buona.
Il personale è gentile e garbato
Il prezzo è sicuramente un po’ più alto del normale ma il menù è pubblicato sul sito quindi chi va sa già quanto costerà (lo dico per coloro che si lamentano)
Maluna77
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03 Maggio 2025
8,0
Il titolo non è casuale. Il sig.Susta è un maestro oltre ad essere una persona cordiale sorridente e disponibile.
Sono stato nel suo locale ieri sera con la mia fidanzata ed una coppia di amici, ho avuto modo di parlare con Roberto Susta che era in cassa ad accogliere i clienti.
La chiacchierata è durata poco ma l'impressione è stata ottima, così come lo era stata dai video visti su TikTok dove si percepisce da subito la sua grande preparazione, attenzione ai dettagli e simpatia. Complimenti!
Abbiamo ordinato 3 crocchè, una frittatina nerano ed una montanara.
La montanara era asciutta, scioglievole e delicata, uno spettacolo.
I crocchè hanno riportato alla mia memoria quelli che mio nonno mi comprava nelle bancarelle per strada con la differenza che quelli li affogavano nell'olio e nel sale, questi qui sono la versione SERIA, saporitissimi e leggeri, anche se in generale, solitamente, preferisco il crocchè panato.
La frittatina alla nerano era una CREMA e con questo ho detto tutto.
Come pizze abbiamo preso una fiocco (ovviamente), una Margherita (ri-ovviamente), una nerano e l'ultima di cui non ricordo il nome con tarallo sbriciolato e cicoli.
Per me una pizzeria va testata sulla margherita e il test è stato superato alla grande.
La fiocco era una coccola, speciale.
Le altre due non ho potuto assaggiarle ma a giudicare dalle facce dei nostri amici penso che non ci fosse nulla da aggiungere. Insomma complimenti a profusione.
In generale comunque sia, l'impasto fa la differenza, la masticazione è perfetta, così come la sua scioglievolezza e digeribilità.
Vi dico soltanto che io soffro di colon irritabile e dopo aver mangiato da susta ho dormito sereno e non ho avuto alcun tipo di fastidio.
Prodotti top e prezzo giustamente piu alto della media.
Torneremo senz'altro.
Enrico I
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02 Maggio 2025
10,0