Super quality homemade local food.
Michael Thomas Diamantides
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22 Febbraio 2025
It was me and my partner for the Salsomaggiore marathon... very friendly place and managers and excellent food recommended 👍🏻
Paola Bellati
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22 Febbraio 2025
I have already been twice to this little restaurant near the Terme Berzieri in Salsomaggiore Terme. A bright and welcoming place with very friendly staff. They made us sit outside and immediately served us water and brought us menus. We opted for two appetizers, a Tosone on Onions and the legendary Turret of Eggplant Parmigiana. This is followed by tagliolini with Culatello and a dish with their characteristic Rosa di Parma with a side dish of roasted potatoes, a truly delicious typical roast from the Parma area. The desserts are also excellent. Advised !
Simone Facchi
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16 Febbraio 2025
Sono stato già due volte presso questo ristorantino nei pressi delle Terme Berzieri di Salsomaggiore Terme . Un locale luminoso ed accogliente con personale molto gentile . Ci fanno accomodare nella parte esterna e ci servono subito dell'acqua e portato i menù . Abbiamo optato per due antipasti un Tosone su Cipolle e la leggendaria torretta di Melanzane alla Parmigiana . Seguono i tagliolini col Culatello ed un piatto con la loro caratteristica Rosa di Parma con contorno di patate arrosto , un tipico arrosto della zona di Parma veramente ghiotto . Ottimi anche i dolci . Consigliato !
Danziarn
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16 Febbraio 2025
Informal and welcoming place. Tried it once for lunch. Good food, with a decent choice.
Alessandro Cattaneo
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23 Gennaio 2025
Excellent food and hospitality. Daniela good hostess.
Dan Mal
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07 Gennaio 2025
Ottima accoglienza e ottima cena. Piatti della tradizione, servizio attento e cortese, provati antipasti, primi piatti e dolci, tutto ottimo! Ci è stato offerto anche un calice di prosecco! Consigliato!!!
Welcoming, well-kept and clean environment; the owner is kind and even takes care of the impact of the fried dumpling.
Excellent food, we dined with parmesan cappelletti in capon broth and 24 month parmesan accompanied by balsamic and honey glaze. If I were to return to Salsomaggiore, I would stop here again.
Elisabetta Piccolo
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02 Gennaio 2025
Clean, new and very welcoming place. Perfect management, with courtesy and respect for the tranquility of the meal. Fresh and simple products from the area. Really honest prices. I highly recommend it.
Martina Parrino
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01 Gennaio 2025
I tried the fried cake or fried dumpling, whatever you want to call it, for the first time and I was struck by the fragrance. Served hot and with cured meats and cheeses, they are an invitation that I will no longer be able to pass up when returning to this place. Excellent excellent
Felice Miulli
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30 Dicembre 2024