Stella In Lugagnano val d'arda

8,0

Basado en 243 opiniones encontradas en 2 webs


7.0
8.0
7.0
8.0

tend

2
Di 12
in Lugagnano val d'arda
1
Di 7
di cucina Italiana in Lugagnano val d'arda

I clienti commentano i loro piatti di...

salumi carne funghi antipasti carciofi caffe ravioli coda risotto semplice dolci

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 193 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 56 8
Excellent quality food (the tortelli are truly the best ever eaten in the province), friendly service, in a typical hill tavern!
Più commenti
in Google
.
16 Agosto 2024
8,0
Abbiamo cenato in questo posto originale, sembra quasi di essere in una scena felliniana.. perché il tempo sembra fermarsi come si varca la porta d’ingesso. Abbiamo cominciato con un assaggio di salumi, prosciutto spaziale (prodotto dal proprietario) culatello, coppa sublime, salame e pancetta.. funghetti porcini e carciofini sottolio.. poesia! Il piatto di tortelli (chiamati nella loro tradizione, “con la coda” per la particolare forma creata dalla chiusura della pasta fresca) incredibile sapore, di freschezza e semplicità. Conditi, come suggerito dall’Oste Armando, con l’olio d’oliva extravergine, una combo tanto semplice quanto gustosa! La tradizione della cucina del posto, aveva in serbo, un assaggio di Pisarei e Fasó, in versione estiva, ossia senza l’aggiunta della cotenna (ingrediente invernale) una vera bontà. Se posso usare una parola per descrivere questa chicca nelle colline piacentine, è semplicità. Tutto buono, vino del territorio, liquore bargnolino.. accoglienza e simpatia dell’Oste e della figlia! Da ripetere!
Più commenti
in TripAdvisor
.
15 Luglio 2024
10,0
The right rustic place, homely atmosphere, genuine cuisine, top cured meats! Kindness guaranteed and bargnolino offered. Definitely worth the visit 👍🏼
Più commenti
in Google
.
06 Luglio 2024
10,0
Excellent restaurant. Wonderful people, helpful, kind, competent and prepared. Highly recommended.
Più commenti
in Google
.
21 Maggio 2024
10,0
Truly excellent lunch, starting from the appetizer of fried pie with cured meats accompanied by porcini mushrooms in oil, artichokes in oil. excellent ricotta tortelli seasoned with melted butter or Gardesano extra virgin olive oil, and "summer" pisarei and Faso (sauce carrots onion celery raw ham). For the second course we tasted a very soft cut, the meat could almost be cut with a fork! All accompanied by a good firm gutturnio from the Montesissa winery. Also from this winery is the delicious mixed Malvasia passito (50%-50%) to accompany the dessert. A lot of kindness on the part of the restaurateurs, who are very attentive to the satisfaction of their customers. We had a really good time!
Più commenti
in Google
.
27 Aprile 2024
10,0

Ristoranti simili a Piacenza

8,0
619
Recensioni

I Malpensanti del Trieste

12/07/2024: Very good price/quality. Huge friendly hospitality. Very tasty food😋 Pleasant hostess 👌
30/06/2024: We will definitely be back!!! Thanks for everything, even for the outdoor hospitality, Luca 🇨🇭 and Monica 🇮🇹
8,0
381
Recensioni

Uva Matta

01/09/2024: Very nice location. The fried gnocco is good and the gotturnio they produce is very pleasant
30/08/2024: Found by chance through other reviews and I must say it corresponds in every way. Super quiet place a nice escape from the chaos. The owners are young but attentive in everything. The place is super well-kept surrounded by greenery and silence. Their restaurant open only for dinner made us eat very well and also drink, they have their own wine and it is delicious. Not to mention the super breakfast, everything is homemade and delicious to say the least… to mark in your favorites in case you pass by

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità