A terrific little place we heard about from a friend of a local friend.We got reservations in person in the morning and ate on that same weekday night. Great carciofi alla Giudia. We sat outside, not that many tables, even fewer inside. For 32 each we got an appetizer, dinner and a liter of the house red.
Patrick Perry
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24 Maggio 2025
10,0
Very good food but too expensive for a tavern
Alice Landi
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23 Maggio 2025
8,0
very nice and simple restaurant. real italian food. the roman artichoke was perfect, the pasta with meat sauce was very tasty, and the ricotta cake was devine!
a perfect place for italian food in rome. we'll be back
גיורא צור
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23 Maggio 2025
10,0
Absolutely the best find in Rome!!! What they lack in decor they far exceed in food and service. Can't wait to get back!
greg crow
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16 Maggio 2025
10,0
Very tasty! We came back here for the second time to try the tiramisu again! The first time the waitress was very nice, it felt like we came to visit, not to an institution to eat. Thank you!
Oleksandra Orekhova
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16 Maggio 2025
10,0
Great restaurant! Nothing to complain about the food. The prices are just a little high.
Adèle HUGUET
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16 Maggio 2025
8,0
Quality Roman cuisine prepared with fresh produce. Menu varies and is limited depending on the daily market. Typical setting
Thierry Van der Schueren
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15 Maggio 2025
8,0
Typical Roman tavern with the best traditional dishes
The place is too small but this is probably the characteristic
Rosita D'argento
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14 Maggio 2025
8,0
Si puo' scrivere una recensione per lodare il lavoro svolto bene di un altro (come questo caso) o cercare il difetto in un locale,cucina e servizio semplice autentico e non turistico.
Dopo anni e' un bel merito mantenere lo stesso livello di 20 anni fa'.
Bravi,tutti.
admaiora
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13 Maggio 2025
8,0
Nel cuore nascosto del suggestivo Ghetto Ebraico di Roma si trova una storica osteria che sembra sospesa nel tempo.
L’accoglienza è calorosa, autentica, proprio come la cucina, che è curata con maestria da un team di donne straordinarie. Qui, le donne fanno davvero la differenza.
L’atmosfera è semplice, rustica, familiare — ti senti subito a tuo agio.
Niente fronzoli, solo sostanza: piatti e bicchieri da vera osteria, proprio come ci si aspetta quando si vuole gustare una cucina sincera.
Il menù, scritto a mano, è essenziale ma ricco di sorprese.
Ogni piatto è un’esplosione di gusto e viene preparato con precisione e passione.
Il protagonista assoluto? Il Carciofo alla Giudia. Una vera istituzione romana, qui cucinato in modo impeccabile, alla pari con quello servito solo in altre pochissime, antichissime trattorie.
Sora Margherita è un piccolo gioiello romano. Un luogo del cuore.
francina3
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05 Maggio 2025
10,0