Very nice youthful and elegant place
Doriano Fabbri
.
31 Luglio 2024
10,0
Super nice place and quality food
Kevin Ukaegbu
.
26 Giugno 2024
10,0
Since they revamped the restaurant offering it has become quite mediocre. The outside part is just a bar with sandwiches and the internal restaurant is now a fairly bare buffet with a cost too high for what it offers
Alessandro Molina
.
05 Giugno 2024
6,0
The old major repair workshops live a new life... Amazing renovation, wonderful environment for eating and for events... SUPER!! Not to be missed...
Marcello Chiaberge
.
01 Giugno 2024
10,0
Excellent restaurants in a completely renovated historic setting
FRANK CARA
.
29 Maggio 2024
10,0
Beautiful location. You pay more for the context than the rest, but nevertheless the quality is good.
Serena Vasciarelli
.
28 Maggio 2024
6,0
They have created a large space in the rear courtyard, so you can eat socially distanced and partly indoors.
Pre-existing bistro menu, slightly simplified, correct prices.
In the current situation (May 21) of restrictions it is a great place.
UPDATE AS OF MAY 5, 2024:
unpleasant surprise to find instead of the nice bistro at the entrance a company self-service, with banal and poor quality food, chilled red wine, a bargain price which however goes up by 50% with a glass of wine.
Barbara Giovannini
.
05 Maggio 2024
8,0
Nice place inside, it has its own particular style, fast service and not bad food
Pier Giorgio Sanasi
.
18 Aprile 2024
8,0
E' un interessante esperimento di rigenerazione perchè siamo all'interno di ex Officine ferroviarie. Purtroppo, come quasi tutto a Torino città che sembra voler mantenere il suo carattere riservato anche nella carenza di informazioni, non è abbastanza pubblicizzato e non facilmente ritrovabile se non da chi conosce la location, e inoltre la zona è anche abbastanza spopolata in una Torino che alle 9 chiude quasi tutti i battenti. Detto ciò, il locale è sicuramente interessante e dedicato alla "cucina sostenibile", cioè con particolare attenzione ad utilizzare anche una cucina di ricslo, tra cui le famose polpette di bollito. Ovviamente carni e soprattutto vini sono di qualità assolutamente superiore, ma si trattava di una cena aziendale e quindi non so dire di livello di prezzi o altro, ma il vino Falanghina servito (di una cooperativa etc.) era davvero un'esperienza sensoriale.
antonio d
.
09 Marzo 2024
10,0
22€ le menu sans le dessert qui est à 5€
Self service
Entrées charcuteries mortadelle bien grasse et salades œufs olives …
Plats chauds lasagnes Pesto haricots pommes de terre bof ….
Purée Viande panée
Moussaka sans viande
Gnocchis bof …
Les plats étaient tièdes
Par contre les serveurs étaient tous très bien
On paye le décors
Très déçue
Y3120XXisar
.
01 Marzo 2024
6,0