In the heart of Trieste, a few steps from the Bora Museum and the statue of Italo Svevo, a gastronomic stop not to be missed for those who walk around Trieste and want to experience the true atmosphere of this city in the goodness of the food and the friendliness and friendliness of the staff , who is quick and efficient, but takes the time to help you choose the dishes and recommend the right tastings, even when the place is full! I didn't know the "gnocchi with plums" and the "potatoes in the pan", I'm not able to make comparisons, but these seemed very good to me 😋. And then don't miss the "spritzoni" and get advice on the most suitable flavor for you!
Michela Valenti
.
25 Agosto 2024
10,0
Highly recommended!!!! Trieste tavern where you can taste typical Austro-Hungarian traditional dishes. JIOTA soup: sauerkraut, beans and speck. Cotechino, pickled tongue, cooked ham in crust, horseradish sausages and Wiennese sausages all with potatoes, sauerkraut, mustard etc. The desserts are also exceptional
Andrea Tondulli
.
25 Agosto 2024
8,0
Typical Trieste cuisine, very kind and helpful staff.
Carla Ortu
.
25 Agosto 2024
10,0
Nice location in the center.
Excellent quality food and timely service. Price aligned with the offer.
Giovanni Luzi
.
24 Agosto 2024
10,0
New management, but ... disciplinary respected.
Those who are not from Trieste will be able to understand even from the menu alone what the "local" cuisine is.
Sandro Centonze
.
24 Agosto 2024
10,0
Much less touristy place than the others.
Highly recommended both for the food and the kindness of the staff.
LUCA BONGIORNO
.
23 Agosto 2024
10,0
For a typical dinner it's really the right place! Good and generous dishes that make you feel at home. Very challenging but certainly the best in winter! Thank you!!!
Titty Bruno
.
22 Agosto 2024
8,0
ristorante a buffet dove il maiale in ogni forma e pezzo è il protagonista.
sono sempre affollati e il servizio è veloce e dinamico.
ideale per una sota veloce
aaaaaaaa a
.
21 Agosto 2024
8,0
Excellent dishes, with well-studied recipes at a fair price
Francesco Boschetto
.
21 Agosto 2024
10,0
Prenotazione obbligatoria vista l’alta affluenza di clienti specie a pranzo. Io ci porto gli amici che vengono a Trieste la prima volta e desiderano mangiare piatti locali della tradizione triestina e austriaca. Consiglio sempre il cotto in crosta di pane, gnocchi di susini, il misto lesso di caldaia (porcina, carré, lingua salmistrata e altri tagli). Posti a sedere all’interno e all’esterno su strada. Possibilità di asporto e consumazione altrove (lascio il menù e i prezzi al KG nelle foto). Personale gentile e reattivo. Se è la prima volta che siete a Trieste ditelo al personale che saprà spiegare nel dettaglio cosa ordinare. Nel menù troverete tipo scontrino dove sono esposti i piatti del giorno.
🇮🇹Gjoe M.M.🇸🇮
.
17 Agosto 2024
10,0