We really liked the place and the food was very good. Especially the spaghetti carbonara and involtini di gamberi e zucchini.
A real find, we will be back. The terrace is spectacular.
Joana Argerich
.
26 Giugno 2025
10,0
Beautiful sea, great food, honest prices and friendly staff!
Sara Boccafoschi
.
18 Giugno 2025
10,0
I recommend this place for those who don't have many expectations and are looking for a quick meal at reasonable prices.
Courtesy in the service, kind and polite!
The nice place, sitting by the sea and quite relaxing after a day of work.
Very clean environment
The seafood salad: acceptable, of course everything is frozen, maybe not the clams, but I repeat appreciable.
Mixed roast fish, prawns - sea bass - swordfish and long wing and swordfish roll.
You can also eat this without any worries.
If you don't have great expectations! Eat
Francesco Ippolito
.
10 Giugno 2025
8,0
Una vacanza da Torino alle origini …. Con la mia figlioccia siamo approdate Al Lido 6 Nodi a Letoianni per caso , forse l istinto , che in questo caso nn si è proprio sbagliato . Conduzione familiare , persone gentili e accoglienti , mah parliamo della cucina ? Era molti anni che nn mangiavo una pasta alla norma da far invidia a quella della mia mamma ( Siciliana ) spaghetti ai ricci sublimi , con pesce che quasi ci nuotava in bocca . Bravi tutti dai camerieri Filippo e Ramona , ai proprietari Veronica , papà Carmelo e Natale che è anche il super Chef Natale che ha saputo rendere i piatti di una prelibatezza indescrivibile . Grazie per tutto le ‘ clienti x caso ‘ Torinesi , Giusy e Sara .
Giusy M
.
08 Giugno 2025
10,0
The fish was excellent, everything was excellent, perhaps the seafood salad was the only dish that was average. The other superlatives
Gianluca Coppolella
.
01 Giugno 2025
10,0
cucina di altissimo livello , lo chef Natale con la sua creatività e la capacità di abbinare con maestria materie prime particolari , riesce a farti provare in ogni pietanza il vero cuore della cucina siciliana top. linguine ai ricci superlative , involtini di pesce spada ottimi e poi se gli chiedi un pescato del giorno arrosto o al Sale non c'è né per nessuno . Veronica straordinaria, Franz il cuore della sala e il sig Filippo l'educazione e la professionalità. Una terrazza sul mare a letojanni dove consiglio di andare per una vera experience di goduria gastronomica. Letizia e Antonio
Letizia
.
01 Giugno 2025
10,0
true Italian cuisine. No fancy bu****it just to the point! Waiters could be a bit more engaged but still everything here was good, we went there three times. Swordfish was very good!
Henning White
.
29 Maggio 2025
10,0
Very good pasta and very friendly chefs. I'd go back anytime.
Thomas Schober-Köberl
.
26 Maggio 2025
10,0
Very clean, very delicious what we ate, the best Brioche I've ever tried
Angelica Gomez
.
13 Maggio 2025
10,0
We ate very well, we will return.
Lucia Guardione
.
06 Maggio 2025
10,0