Compliments to the Chef.....
Congratulations to all the staff....
The first time I was there in September for a wedding... my nephew.
Lunch with friends today...tt top....👏👏👏👏
Maria Elisabetta Fratus
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02 Marzo 2025
Serata stupenda ed esperienza culinaria meravigliosa.
Servizio veramente professionale, attento e cordiale, sempre presente ma mai invadente.
Location molto caratteristica, curata nei dettagli e sala riscaldata in maniera eccellente.
Cucina di alta qualità con una menzione speciale per il risotto, a mio parere il miglior risotto che abbia mai assaggiato.
L'abbinamento dei vini consigliato in maniera eccellente.
Ritorneremo sicuramente
Wonderful evening and wonderful culinary experience.
Truly professional, attentive and friendly service, always present but never intrusive.
Very characteristic location, attention to detail and excellently heated room.
High quality cuisine with a special mention for the risotto, in my opinion the best risotto I have ever tasted.
Excellent wine pairing recommended.
We will definitely return
ALDO GUALTIERI
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28 Febbraio 2025
Ambiente elegante e raffinato. Abbiamo scelto la degustazione a mano libera che ci ha dato la possibilità di degustare i piatti più rappresentativi della filosofia dello chef.
Molto interessanti le contaminazioni con la cucina orientale come nella Lingua, miso, cavolo nero e negli spaghetti, capperi, limone, peperoncino candito, alga nori. Insolita e inaspettata, ma senza dubbio gustosa, la proposta dei dolci con elementi vegetali. In particolare meringa, cioccolato affumicato, porcini. Eccellente la proposta dei vini con possibilità di degustazione.
Chiara R
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25 Febbraio 2025
The restaurant welcomes you in an ancient villa in all its elegance. Excellent service, as they were able to recommend a wine suitable for most of the tasting itinerary we followed. Excellent dishes, a plus for the snails and risotto.
Compliments to the chef and all his staff!
Federico Frusca
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18 Febbraio 2025
The restaurant has already been recommended by the Michelin guide which awarded it one star. The quality of the service, refinement of the dishes and flavors are impeccable, together with the well-kept location they are an excellent setting for those who want to live a fantastic experience!
Roberto Zini
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16 Febbraio 2025
To die for...an experience of LIFE!!!!!! TO DREAM AT NIGHT
Andrea Giannone
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15 Febbraio 2025
In the hands of the talented chef, heterogeneous ingredients are disciplinedly brought to original and highly effective combinations. Two for everyone: the fantastic amberjack with pumpkin and clams and the "very simple" spaghettone in an emulsion of oil, lemon, capers and candied chilli pepper. Courteous service and a no-frills historic setting. Final surprise: the coffee list with exotic proposals of the highest quality. Not to be missed.
Giuseppe Varrasi
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14 Febbraio 2025