I hade the margarita buffalo and it was delicious the best pizza in Rome. But the location was farther out from the city centre luckily there are buses
Roko Dreznjak
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26 Aprile 2025
8,0
Siamo stati lì qualche mese fa con degli amici, abbiamo preso dei fritti per iniziare e poi la piazza, devo dire è tipica napoletana, buona.
viaggilontano
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14 Aprile 2025
8,0
Pizza napoletana molto buona. Locale moderno con ampia disponibilità di birre da poter gustare anche al bancone
Alessandro Giannangeli
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07 Marzo 2025
8,0
Average pizza, very fast and attentive waiters. Parking is impossible to find near the restaurant. Prices are moderately low, and the bathroom isn't particularly clean at the end of the night.
paolo castellani
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02 Marzo 2025
6,0
The experience is heavenly. The pizza is delicious, but especially the fried foods are the best in all of Rome. The staff is very friendly. Perhaps I'd only improve the tiramisu.
Massimo Romagnoli
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02 Marzo 2025
10,0
Excellent Neapolitan pizza, various fried foods, various supplì, excellent local beer, great place, I recommend booking
Isabella Lege'
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20 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizza accompanied by very good beers brewed on site. Delicious tiramisu. The service is always with a smile. I highly recommend it.
Franck Laugère
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16 Febbraio 2025
10,0
Top ingredients, especially the tomato!
Really good fried pizza, not heavy at all.
Attentive service, I recommend it!
Roberta Campoli
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12 Febbraio 2025
8,0
Fantastic brewery and pizzeria. It has undoubtedly become my favorite pizzeria in Rome. Rotating craft beer, excellent fried foods, amazing pizza, honest prices and perfect service.
Luca Apolito
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11 Febbraio 2025
10,0
Era un po’ di tempo che puntavo questa pizzeria pluripremiata dal Gambero Rosso. Il locale non mi fa impazzire, tavoli piccoli e scomodi direi adatti ad una toccata e fuga, il ragazzo che ci ha servito molto disponibile ma di pizze se ne intende veramente poco. Ottima invece la pizza con impasto napoletano, molto soffice e ben lievitata, ottimi anche gli abbinamenti con materie prime locale. E stata un’esperienza valida.
Valerio Celli - Vadese in the world
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14 Gennaio 2025
8,0