Caciotta with honey and walnuts, malloreddus and culurgiones (with leek cream) very good. Also the goat's milk cheesecake is worth the wait. Recommended
Gemma Ghiglia
.
16 Marzo 2025
10,0
Beautiful place with typical Sardinian cuisine not to be missed. Attentive, friendly and competent service.
Nicola M.
.
09 Marzo 2025
10,0
Typical Sardinian cuisine. We ate very well. And the service was professional.
Stephi
.
26 Febbraio 2025
8,0
I had dinner at this place, excellent food, very professional staff, I will definitely return
Martina Hainz
.
25 Febbraio 2025
10,0
Fantastic atmosphere the service could be better,
Food is amazing well worth a visit when you are in the area.
Mark Anthony
.
12 Febbraio 2025
10,0
Sono a Cagliari da inizio dell’anno per lavoro. Sono già stato più volte in questo locale e non posso che ribadire la qualità del servizio e della cucina. I piatti tipici del territorio sono veramente eccellenti. Il tutto accompagnato da vini di ottima qualità.il servizio è cortese e molto curato. Ci tornerò sicuramente. Lo consiglio vivamente.
Maurizio M
.
11 Febbraio 2025
10,0
I don't usually indulge in compliments but, after many years of coming to Sa Domu Sarda, I think it's good to give them. The friendly and helpful staff, the offer is linked to the territory with excellent products offered in a simple but not banal way. I always come back with pleasure and have always made a good impression when I recommended it. You were good and you managed to do even better.
Marina Bassi
.
10 Febbraio 2025
8,0
The restaurant recommended by the host turned out to be a success. Delicious, traditional Sardinian food, what distinguishes it from other restaurants is the lack of dishes based on seafood and fish. Great and helpful English speaking staff.
Bartek
.
02 Febbraio 2025
10,0
Excellent dinner based on local foods. Welcoming and friendly staff. They offered us myrtle 🥹
Davide Manenti
.
02 Febbraio 2025
10,0
Con amici ci siamo recati in via Sassari alla ricerca di un ristorante per pranzo la domenica. Entrati in questo locale, anche senza prenotazione, ci hanno fatto attendere un attimo per poi farci accomodare, nonostante fosse pieno. Abbiamo ordinato un antipasto misto di formaggi e affettati, tutti eccezionali e locali. Abbiamo proseguito poi con tre primi, tutti fatti a mano e squisiti. Infine abbiamo preso delle verdure passate in padella molto buone. Dimenticavo di scrivere che il pranzo è iniziato con un' entre di vellutata di cavolo con salsiccia. Servizio attento e professionale.
Conto 34,00€ a testa, contando anche due calici di vino e l' acqua.
Giorgia C
.
29 Dicembre 2024
10,0