We found this place by chance looking at Google maps and the idea we got was right. We ate well, the wine was good, the waiter who served us was very kind, we asked many questions not knowing the dishes and he gave us all the information, always with great care. The very kind owner, Gianfranco, with whom we started chatting, told us many things about the area and gave us some tips, well beyond the role of the restaurateur. Fantastic welcome, a truly pleasant place to be pampered for dinner.
Maria Angela GIacopuzzi
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19 Gennaio 2025
10,0
locale accogliente..
personale gentile e disponibile
Cibo ottimo
La qualità della carne ottima
La pasta fatta in casa gustosissima
E per finire da gustare la medicina un ottimo digestivo della casa
Ombretta Diana
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19 Gennaio 2025
10,0
Found by chance it was a great discovery. Welcoming environment, kind, professional and friendly staff but above all an excellent land appetizer and a trio of truly exceptional first courses. Fair prices and generous portions. What can I say... I recommend.
ornella matta
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19 Gennaio 2025
10,0
Typical Nuoro restaurant, excellent service and menu, friendly and quick staff, a little noisy.
LIVIONE53
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17 Gennaio 2025
8,0
The maloreddu are good,
Seadas, on the other hand, I have tasted much better. Worth trying again to give it a second chance.
Francesca Franco
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13 Gennaio 2025
6,0
A little dated style but the food and service are excellent
Daniele cannucciari
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07 Gennaio 2025
10,0
I ate the roasted eels which I can say was top top top together with the service and welcome. Congratulations and see you next time
Nikolai
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02 Gennaio 2025
10,0
We discovered this place recently and I must say that the food is very good, the staff are very kind and attentive and the prices are quite modest. Advised .
Angelo Deiana
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28 Dicembre 2024
10,0
Sono stata a pranzo con la mia famiglia non potevo chiedere di meglio: cibo tradizionale super, personale di sala gentile cordiale e con il sorriso, prezzi contenuti. Non potevo chiedere di meglio. Grazie di tutto. Consiglio il tris di primi e le seadas meravigliose. Ambiente gentile e caloroso.
giadina2901
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21 Agosto 2024
10,0
Aver mangiato 7 cozze (contate) una Alice a scabeccio, una seppiolina, un cucchiaio del classico antipasto di mare e un cucchiaio di un calamaro tagliato fine con Radicchio e poi come portata principale una seppia e 1/2 arrosto con un contorno di verdura ripassata in padella, il tutto accompagnato da una bottiglia d'acqua naturale e un caffè, pagare €40 ripeto, QUARANTA EURO!!! Mi sembra un po' eccessivo
Manu
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04 Agosto 2024
6,0