I went alone for lunch on a Friday in February for a pizza and beer, everything was excellent, thank goodness I arrived early because then it filled up. Very friendly and welcoming staff, even though I was alone they made me feel at ease
Maria Marvelli
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27 Marzo 2024
10,0
Ancient trattoria from Lucca, the waiters and Luca (chef and I presume owner) were a spectacle. Kind, thoughtful, nice and very good. Very good tordelli and lasagna, the cut is heaven.
Reservation is always recommended.
Massimiliano G.
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25 Marzo 2024
10,0
A true Tuscan trattoria in Lucca. Very narrow spaces, but excellent meat and sincere and generous traditional dishes. Excellent value for money!
Lucia Matteoni
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22 Marzo 2024
8,0
Don't take the house wine, it's horrendous, it smells of green mold, it's really disgusting
Antoni Sanna
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22 Marzo 2024
6,0
Excellent raw materials with honest prices in a typical Tuscan context!!!
gianni brindisino
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15 Marzo 2024
10,0
Small, rustic but welcoming place!
Menu with excellent offerings, including pizza if I'm not mistaken and typical Tuscan flavours. Prices more than honest!
Highly recommended if you are passing through Lucca
Lorenzo Alvito
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15 Marzo 2024
10,0
Everything excellent! We are from Rome and will definitely return
Troiani Deborah
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11 Marzo 2024
10,0
Excellent food, a little small environment, but excellent quality of food. Also excellent on the price. I will definitely go back.
giacomo masti
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10 Marzo 2024
10,0
Non fatevi ingannare da quelli che generalmente sono i campanelli di allarme per le trappole per turisti (bandiere, arredamento fuori, menù ecc.)
Regalatevi un pranzo in questo splendido locale. Piccolo, accogliente, con staff simpatico e disponibile, per un viaggio tra i sapori tipici della toscana e non, ad un prezzo imbattibile.
Il banco carni è lodevole, anche il modo in cui vi viene presentata e suggerita in base alle vostre esigenze. La focaccia fatta in casa, servita calda al posto del pane, paradisiaca.
Abbiamo pranzato fino a scoppiare, con due portate a testa tra tordelli tipici, cacio e pepe (non è cucina toscana, lo so... ma vederli mantecati nella forma di pecorino è stato irresistibile) più lampredotto e trippa.
Unici accorgimenti: prenotate perchè c'è sempre gente e se prendete il vino della casa (buono ed onesto) preferite magari due mezzi litri rispetto al fiasco, forse sapeva un po' di "chiuso".
Grazie!
ilviaggiatore1919
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09 Gennaio 2024
10,0
Locale piccolo ma accogliente con personale molto affabile e gentile.
Il cibo era tutto buono e ci è stato servito con gran velocità.
Consiglio molto il tiramisù come dolce finale, davvero ottimo.
Daxter90
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12 Dicembre 2023
10,0