Rugantino In Cerveteri

8,2

Basado en 217 opiniones encontradas en 2 webs


9.2
9.2
8.2

tend

12
Di 135
in Cerveteri
6
Di 82
di cucina Italiana in Cerveteri

I clienti commentano i loro piatti di...

carbonara carne pepe pesce tiramisu pasta patate ravioli

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 179 9.2
Recensioni Nota
TripAdvisor 39 8
Lunch with mountain biker friends who were a little out of touch due to our fault but the restaurant didn't bat an eyelid, the very courteous and efficient owner served us with professionalism and friendliness. A Sardinian platter with cured meats and Sardinian cheeses of different ages, honey and bruschetta with pecorino cream, fried ravioli, a trip to Sardinia. Spacious carbonara served in a pan and roasted Sardinian suckling pig served on cork bark as per tradition. Absolutely honest account. Congratulations to everyone, keep going, we'll see you again!
Più commenti
in Google
.
26 Marzo 2024
10,0
Cucina tradizionale ben fatta e gustosa. Il proprietario è un ottimo padrone di casa e ti fa ben sentire a tuo agio. Sapore deciso e vino buono
Più commenti
in TripAdvisor
.
09 Marzo 2024
8,0
What must I say... it was a nice surprise.... Marco welcomes you and advises you... and.... makes you feel at home... my opinion... come back for the pleasure of trying it. ..the menu....which is tempting.... Thank you so much for a lovely evening... we will definitely be back!
Più commenti
in Google
.
17 Febbraio 2024
10,0
Dopo essere stai qui una prima volta una ventina di giorni fa,siamo voluti tornare anche per il pranzo di Natale, perché ci eravamo trovati benissimo.Anche questa volta è stato tutto perfetto, antipasto Rugantino con affettati e formaggi molto buoni,ricotta freschissima, fagioli con le coriche delicati ma gustosi.Come primo abbiamo preso culurgiones classici e un fuori menù,culurgiones rivisitati,vari gusti alla cacio e pepe, perfetto connubio tra cucina sarda e romana.Come secondo abbacchio e una grigliata mista,a me piace la carne ben cotta, nonostante questo era perfetta,morbida e succosa.Per finire,come dolce la pardula,buonissima!Il servizio è veloce,sono tutti molto gentili e c'è una grande attenzione nei confronti del cliente, per esempio è la prima volta che mi viene chiesto se vogliamo acqua di frigo o a temperatura ambiente. Torneremo e lo consigliamo a tutti
Più commenti
in TripAdvisor
.
25 Dicembre 2023
10,0
Nice atmosphere, excellent quality dishes and excellent presentation. We'll be back!!!
Più commenti
in Google
.
19 Novembre 2023
8,0
Typical Roman and Sardinian cuisine The only flaw was that there were a few annoying flies
Più commenti
in Google
.
30 Ottobre 2023
8,0
For dinner as a couple, a very nice restaurant with Sardinian (but also Roman) cuisine specialities. We started with a Sardinian platter that left us amazed by the absolute quality of both the cheeses, highly sought after, with nuanced flavors that only quality products can offer, and the cold cuts, also of excellent quality. This appetizer is an excellent business card, to be tried without a doubt. We moved on to the first courses, culurgiones and malloreddus, perfect, unmistakable flavors and abundant dishes, a delight. We finished with the obligatory dessert in these cases, seadas of superlative quality, truly unmissable. The myrtle (both white and red) kindly offered was greatly appreciated. A special note for the owner, nice and very friendly with whom we also exchanged a chat at the end of the evening. We will definitely be back.
Più commenti
in Google
.
24 Ottobre 2023
10,0

Ristoranti simili a Roma

8,2
141
Recensioni

Che c'è c'è Ristobistrot

02/04/2024: Damiano and his wife are exceptional people, we met them years ago when they ran a restaurant in Prima Porta and we went to visit them even though they were far away. Damiano's cuisine (who loves his work) respects the raw materials, does not add oils or flavourings, delicate and well blended flavours, you can feel the great work that goes on behind the scenes.
16/03/2024: Pizzeria rinnovata, ho mangiato degli antipasti fritti e mi sono sembrati sopra alla media di quelli serviti in zona, la pizza romana fina cotta a legna invece è risultata un po’ secca senza infamia e senza lode, i dolci non male ma in generale la cucina deve lavorare un po’ meglio.
8,2
1739
Recensioni

Osteria del Sostegno

27/03/2024: You eat well, but paying 6 euros for a basket of bread and 12 euros for two beers in a 33cm bottle is really unpleasant.
24/03/2024: Excellent restaurant Friendliness and high quality

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità