I ate raw fish (very good and fresh) and my partner a gourmet hamburger! Very good and highly recommended!
Gio C.
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25 Aprile 2025
10,0
Elegant and refined environment, with attention to detail, with a large parking lot.
It offers the possibility of holding many events including corporate team building. I recommend
_Phe Nïxie
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24 Aprile 2025
8,0
5 star place and staff
I had a great time
giuseppe parisi
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28 Marzo 2025
10,0
Dinner
Food: good and well prepared, the meat is excellent and the risotto with angus cheek is also highly appreciated, the desserts are also appreciated
Service: out of 4 large platters, 3 arrive, ok.. wine.. we weren't able to go beyond 2 bottles of the same, there were 8 of us (maybe we would have managed to do so with less valuable wines).. perhaps better for the driving license too
Helpful and courteous waiters
Environment: very welcoming and quiet compared to average, you can talk calmly without problems
Marco Castiglioni
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19 Marzo 2025
8,0
Modern and elegant environment, very good dishes and top notch service
Dario Cavalleri
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11 Marzo 2025
10,0
An incredible restaurant, wonderful food, great atmosphere and very well priced.
Daniel
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04 Marzo 2025
10,0
I was here for a business dinner. Very original place, nice and welcoming, friendly staff, excellent food!
Nicolaia Nicki
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01 Marzo 2025
10,0
At the suggestion of friends we booked this restaurant. A pleasant discovery. Enchanting and warm environment, I was captivated by the colours, the furnishings and the lit fireplace made everything magical. I went convinced I was going to eat a risotto but when faced with "polenta and brusciti", like a true bustocca, I couldn't resist. My son, who is very difficult to eat, said he ate the best tagliatelle with meat sauce! We will be back….I absolutely have to try the risotto! Very easy going, helpful and friendly staff. One of them is only responsible for loading wood into the fireplace 😂😂😂😂😂😂
Highly recommended!
ippolita saia
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16 Febbraio 2025
10,0
La location era incantevole, con un'atmosfera calda e accogliente, arricchita dalla presenza del camino che rendeva l'ambiente ancora più speciale.
I piatti erano straordinari: il gran tagliere offriva prodotti di qualità, abbondanti e saporiti.
Il carnaroli mantecato con burrata pugliese DOP, gamberi rossi crudi e lime era un piatto eccezionale, ricco di freschezza e sapori perfettamente bilanciati.
La pluma di maialino iberico, cotta alla perfezione, era tenera e saporita, una vera delizia.
Riccardo
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18 Gennaio 2025
10,0
La location è molto carina e ben curata, atmosfera rilassante e piacevole. Il menù offre proposte invitanti, sia di carne che di pesce con alternative vegetariane. La lista dei vini è curata e dettagliata, con bottiglie interessanti e particolari (difficile non trovare il vino giusto) con possibilità di prendere anche al calice. Personalmente ho apprezzato il risotto carnaroli con burrata pugliese e gamberi crudi; per secondo il salmone marinato, buono ma mi è piaciuto un pò meno rispetto al risotto. Interessante la proposta di pinse romane con scelta per tutti i gusti. Per dolce una panna cotta con crema alla vaniglia e pistacchio. Prezzi tutto sommato proporzionati alla qualità delle portate.
ioeilbuoncibo
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19 Dicembre 2024
8,0