Super recommended! Restaurant in my top five, service and food top notch, I recommend the cappelletti with truffle and the tagliatelle cooked and served dietily in front of the table
Ceo Lc
.
12 Agosto 2024
10,0
And on hot summer evenings, dining outdoors is priceless... the first courses in my opinion are the strong point... not least the meat, I enjoyed an exceptional carpaccio... friendly and helpful staff... I will return in autumn period
To taste the truffle...
Fernanda Bresciani
.
09 Agosto 2024
8,0
Excellent treatment, carefully prepared cuisine of the highest quality....courtesy and kindness of the staff..we will return
Buonaventura del cuoco
.
01 Agosto 2024
10,0
Homemade pasta. Mushrooms. Excellent meat. Excellent ingredients and cooking. Excellent wines. Professional and friendly table service.
Sabrina PROCICCHIANI
.
31 Luglio 2024
10,0
We had dinner at the Rosa Bianca one evening in June:
- Fast service
- High quality of raw materials
- Medium-high prices (but honest for what they offer)
Ps: I highly recommend trying truffle-based dishes (I tried the mixed mushroom crostini + white truffle cappelletti 😋)
Barbara Colao
.
16 Luglio 2024
8,0
We had lunch at the restaurant, everything was delicious, the quality of the products is very high, you can feel that everything is handmade with care and passion. The portions are generous and the quality is excellent, this justifies the price. The truffle was sublime! The courtesy and competence of the staff complete the work. Compliments!
Elena Martelli
.
05 Luglio 2024
10,0
Simple, basic rooms, very clean, no air conditioning and minibar but for €90 a night you can't ask for more.
EXCELLENT cuisine!!! Amazed by such quality... unmissable!!!
Giulio Tutone
.
20 Giugno 2024
10,0
Truly super. Excellent Florentine dishes. Great location. Fabulous location.
Gabriele Gabriele
.
14 Giugno 2024
10,0
Il ristorante è situato a pochi minuti dal piccolo borgo di Dovadola, a pochi minuti a piedi dal santuario Di Benedetta Bianchi Porro. Locale bello, dove si respira l’eleganza di “una volta”, con belle mura antiche e una bella vista sulle campagne vicine. Comodissimo e ampio parcheggio; ampi e curati spazi esterni; puliti ed adeguati i servizi igienici. Servizio al tavolo elegante, celere e molta cortese. Abbiamo mangiato antipasti, primi secondi e dolci e sono risultati tutti buoni, con cotture adeguate. La qualità degli ingredienti mi è sembrata davvero buona anche se il conto mi è sembrato eccessivamente alto. Comunque una esperienza positiva.
Paolo G
.
03 Maggio 2024
8,0
Pranzo domenicale di famiglia in questo ristorante sull’Appennino forlivese. Diciamo che la cosa più difficile è trovare posto in questo locale, bisogna prenotare con mesi d’anticipo. A parte questa difficoltà, il tutto è perfetto. Location, servizio e ovviamente i piatti sono il massimo. Noi siamo partiti con i crostini come antipasti, poi diversi primi piatti, la tagliata, il carpaccio e il coniglio come secondi ed infine i dolci al cucchiaio. Tutto buonissimo. Un consiglio, ci vorrebbe un menù per poter scegliere con più calma e magari guardando i prezzi.
Mister Auro
.
05 Marzo 2024
10,0