Everything perfect: food, location, staff, atmosphere, everything really excellent. I can't give more than 5 stars, for me it would be a 10/10.
Barbara Frangipani
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16 Marzo 2025
10,0
Excellent farmhouse, typical cuisine at a fixed price and a very characteristic place with even animals for children to see
moromoretti83
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30 Dicembre 2024
10,0
Siamo stati qui per un pranzo di Natale con gli amici ed è stata una esperienza piacevole. La location è una casa colonica tra le colline dietro Capolona.. Asini capre e nane tutto intorno ti fanno sentire l'atmosfera rurale che si respira subito arrivando. All' una in punto tutti a tavola che comincia il servizio! Chi c'è c'è e chi non c'è di arrangia. Guai a sgarrare! Il menù non esiste si mangia quello che ha cucinato la cuoca. Fett'unta crostini e affettati con coccoli lunghi. Poi tagliolini in brodo. Come quelli della nonna. Top. Poi tagliatelle al sugo di nana. Altro top. Mix di ciccia con patate. Terzo top. 2 dolci di cui un tiramisù coi fiocchi. Vino della casa, un sangiovese senza fronzoli. Porzioni abbondanti e ripassano. Quante volte vuoi. 40 euro a persona non sono pochi ma qui sono spesi bene. Bravi!
AndryGreenrider
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22 Dicembre 2024
8,0
We went here for a Christmas lunch with friends and it was a pleasant experience. The location is a farmhouse in the hills behind Capolona. Donkeys, goats and dwarfs all around make you feel the rural atmosphere that you can immediately feel upon arriving. At one o'clock everyone at the table and the service begins! Whoever is there is there and whoever isn't can make do. Woe betide you! The menu doesn't exist, you eat what the cook cooked. Fett'unta crostini and cold cuts with long croutons. Then tagliolini in broth. Like grandma's. Top. Then tagliatelle with nana sauce. Another top. Mix of meat with potatoes. Third top. 2 desserts including a delicious tiramisu. House wine, a no-frills Sangiovese. Generous portions and they come again. As many times as you want. 40 euros per person is not a small amount but here it is well spent. Well done!
Andrea Greenrider
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22 Dicembre 2024
8,0
Exceptional food, lovely place and nice and friendly staff! Valeria is a symbol and Alessandra is no different! Cheerfulness and professionalism. Go ahead girls!!!
Lucrezia Msrchese
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14 Dicembre 2024
10,0
Very good and plentiful Tuscan food. The owner is a "character" 😁
Barbara B.
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10 Novembre 2024
8,0
Extremely positive experience, excellent zero km cuisine, many thanks to Valeria and daughter for the welcome
Valter Fiumicini
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01 Novembre 2024
10,0
An experience absolutely worth trying. You eat what there is and the food is of excellent quality at km 0 and cooked very well. The owner is very nice. It feels like home.
Francesca Brandini
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26 Ottobre 2024
10,0
Wonderful hostess, excellent food.
Robin Krol
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05 Ottobre 2024
10,0
Da diverso tempo mi sognavo una buona fiorentina e per ragioni di lavoro siamo capitati in questo ristorante per onorare il mio compleanno.
Personale gentile ma la fiorentina da dimenticare. Intanto non la si porta in tavola tagliata a fette, altrimenti ordinato una tagliata. Poi la mia richiesta era "al sangue", invece era cottura media con il risultato che era impossibile da masticare per oltre metà del 1,2 kg di bistecca.
Antipasto enorme ma di scarsa qualità.
Insomma non è stata una buona esperienza.
ideadopoidea
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30 Settembre 2024
6,0