Had a little break from pasta, fried polenta to start was great , first time I've enjoyed polenta after many times of trying. Ossobuco just fell of the bone and bean stew had a lovely depth of flavour. A really decent little place.
Ian Young
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16 Aprile 2025
8,0
Perfect place, I HIGHLY recommend the "tagliatona alla fiorentina" and the "crepes with grand marnier". I think the best I've eaten in Florence, without words.
Giampiero Lillo
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15 Aprile 2025
10,0
A divine cut, it was a spectacle to see the chefs cooking. Fast service, friendly and professional staff. Highly recommended
cristina cardoni
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13 Aprile 2025
10,0
Good experience, the staff takes great care. Our dishes were good. Good food
Florence Alessandr
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12 Aprile 2025
10,0
the best eggplant parmigiana of my life. delicious pasta, 5 stars
Renée Kosikowski
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07 Aprile 2025
10,0
The food is good. We ordered and waited for the food to be ready. They will call your name so you can come to take your food.
It’s a bit crowded during lunch time so it’s hard to find a seat inside.
Quynh Anh Truong
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24 Marzo 2025
10,0
Excellent restaurant to the point that after eating here we immediately booked again for the following evening. Perfect and very fast service by very kind and extremely attentive staff framed by a perfectly furnished environment. A special thanks goes to the chef who manages to make every dish on the menu special. Highly recommended!!!!!
Maria Teresa Celentano
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23 Marzo 2025
10,0
Typical Tuscan trattoria furnished with care, although there were a lot of people the service was fast and the expectations were fair. There is a standard menu made up of Tuscan specialties and in addition there are daily specials to draw from. I had a good time!
Nicolò Ruzza
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22 Marzo 2025
10,0
Ci è stato (curiosamente) consigliato dal ristorante 4 leoni, in cui eravamo andati ma era strapieno a qualsiasi orario.
Ci siamo trovati molto bene.
Piatti della tradizione fiorentina, con buon rapporto qualità/prezzo.
Servizio cortese, con le giuste tempistiche.
Buona carta dei vini.
AndreaBerchielli
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11 Dicembre 2024
10,0
Ci siamo recati in questa tipica trattoria fiorentina per il compleanno di mia moglie e come la prima volta anche questa, ci siamo trovati strabene. Ho provato un fuori menu consigliato dallo chef Daniele ( risotto inzimino) veramente ottimo. I tagliolini al tartufo molto delicati e per nulla pesanti come di solito si trovano in giro. Poi la cucina a vista è una chicca della location, veder lavorare lo chef è la sua brigata senza filtri e’ molto bello, cucinare e’ arte. Ma torniamo a noi, dopo ci siamo concentrati su una fiorentina di 1,5 kg alta 4 dita sennò è una braciola si dice a Firenze: tenera come il burro, cottura al sangue obbligatoria e controfiletto eccellente, per non farci mancare niente carciofi fritti e patate arrosto. Il tutto accompagnato da un grande vino Castello di Ama il resto immaginatelo. Conto giusto per il posto . Consigliato
Daniele
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23 Novembre 2024
10,0