Il ristorante San Bartolomeo lo conosco e frequento da moltissimo tempo. Le sue proposte gastronomiche sono pressoché invariate nel corso degli anni, ma la vera forza del locale è che la qualità ed il gusto, eccellenti, non sono mai venuti meno. Per alcune specialità tipiche, non presenti nel menù, bisogna telefonare in anticipo, ma in ogni caso la proposta a la carte è in grado di soddisfare pienamente chiunque.
Francesco G
.
14 Novembre 2024
10,0
Recommended by a family member, we came with friends for dinner and then returned again for the pleasure of tasting typical traditional Abruzzo quality dishes, such as those homemade by our grandmothers. Although there is the inconvenience of getting there in the Abruzzo hinterland at Carpineto della Nora, it is compensated by a family welcome and an excellent quality/price ratio as well as tasting typical traditional dishes....
Pio Bill
.
06 Novembre 2024
10,0
Great food honest prices nice waitress
Socrates Lino
.
05 Novembre 2024
10,0
Exceptional food, very high quality, generous portions. Excellent price quality. Owner all rated 10+.
Raquel Gualtieri
.
25 Ottobre 2024
10,0
Good location, genuine food, affordable prices
Luciano Felzani
.
18 Ottobre 2024
8,0
Incredibly all good. It's worth getting there and enjoying everything.
Amedeo Di Francescantonio
.
13 Ottobre 2024
10,0
Everything super but really super good
But the cheese and egg balls are worthy of an Oscar.
Congratulations 👏
Leo Di cristoforo
.
07 Settembre 2024
10,0
Between sacred and profane!
Those wishing to visit the ancient Abbey of San Bartolomeo can be enticed by the scent of embers that already wafts in the street around 1pm, inviting them to enter the restaurant. An extraordinary grill, with lamb and mixed roast. But the Callara sheep was the dish of dishes: delicate, tasty and, importantly, very digestible! The cac'e ove balls are also delicate. Good wine in a carafe. Very honest price.
Lavinia De Filippo
.
27 Agosto 2024
10,0
Chi desidera visitare l'antica abbazia di san Bartolomeo potrà farsi allettare dal profumo di brace che già verso le 13 aleggia in strada, invitando a entrare al ristorante. Una brace straordinaria, con agnello e arrosto misto. Ma la pecora alla Callara è stato il piatto dei piatti: delicata, saporita e, particolare importante, digeribilissima! Delicate anche le pallotte cac'e ove. Buon vino in caraffa. Prezzo onestissimo.
LiLaDe
.
26 Agosto 2024
10,0
Excellent restaurant.. we had a great time and they cook typical Abruzzo products very well! Fantastic! I recommend you try it
Roberto Pavone
.
24 Agosto 2024
10,0