Fantastic food, homemade tomato sauce for the pizzas!
The meat and vegetables are amazing.
Constanze Ludwig
.
04 Ottobre 2025
10,0
Good food at this resort, friendly service, the menu is bilingual, the pizza and guinea fowl were good, the dessert was less impressive, but the wine and grappa were very good. There's no drinks menu beyond the extensive wine list. Very reasonable prices.
Bernd Möller
.
27 Settembre 2025
8,0
Nice atmosphere, fast and professional service, excellent food, fair prices.
Silvia Rossi
.
11 Settembre 2025
10,0
We came from Grosseto at the recommendation of a celiac because, in her opinion, the gluten-free pizza was very good. The flavor is good, but the crust is thin and quite crispy, very different from the classic Neapolitan pizza. The gluten-free pizza also had a similar crust: thin and not very elastic. I gave it four stars because we also ordered two mixed gluten-free appetizers, and they were fabulous. We noticed that most of the other guests ordered fish, and the aroma was very inviting. We'll definitely be back to try other dishes, but not the pizza. :)
Angela Castaldo
.
08 Settembre 2025
8,0
The terrace is beautiful.
Everything is delicious.
Recommended
Mister Web
.
30 Agosto 2025
10,0
We ate very well...beautiful location...friendly staff
Monia Perasole
.
27 Agosto 2025
10,0
The appetizer was good, as was the dessert.
The first course, pappardelle with wild boar, was delicious and plentiful. We had a hard time finishing the fillet and tagliata (medium rare) because some parts were a bit hard to chew.
Due to the location, the table shook every time the waiters came by.
Overall, the food was average, but we won't be returning.
Davide Di Lorenzo
.
21 Agosto 2025
6,0
Great place and great location. Very nice
Atle Lund
.
20 Agosto 2025
10,0
Piatti veramente fatti con Amore per la cucina e per le materie prime di qualità. Arrivati quasi per caso troviamo tanta gentilezza e un menu diviso fra mare e terra. Abbiamo mangiato solo di terra ma davvero piatti buonissimi. Un tortino di funghi e tartufo meraviglioso assieme a una parmigiana squisita, poi ci siamo lasciati nelle costine di maiale con un gusto semidolce (forse miele oltre alla cottura nella birra?) E per finire due dolci eccellenti, millefoglie scomposto e la pera cotta nel porto con crema esagerata. Conto 73 euro onestissimo. Torneremo
Marco C
.
15 Luglio 2025
10,0
Passando davanti a questo ristorante nei pressi del centro di Campagnatico abbiamo ammirato il bel posto dove erano disposti i tavoli, su un prato in un grande cortile sotto gli alberi. Abbiamo deciso di fermarci ed è stata una piacevole scoperta. Un posto tranquillo dove gustare ottime pietanze. Partiti con un tagliere "Vecchia Oliviera" che abbiamo diviso in due siamo passati ad un filetto al pepe verde con cottura ottimamente al sangue accompagnato da ceci al rosmarino e apprezzabilissime costine di maiale alla birra con purè. Per finire una buona crema catalana. Il tutto accompagnato da un sangiovese bianco locale niente male. Prezzi onesti e servizio attento e cordiale.
VALERIO V
.
25 Giugno 2025
10,0