Excellent lunch break. Clean place, friendly staff. Excellent quality food and always different dishes. The pesto is very good.
Massimo Milanese
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31 Marzo 2024
10,0
This place was a great surprise last night, for the first time and we will be back, we highly recommend there were 4 of us, all satisfied, the dishes were as well as exquisite and skilfully presented!..nice, helpful and professional staff!!..Giuseppina Pilato
Giuseppina Pilato
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20 Marzo 2024
10,0
Update: after a year we returned and the place remains the best in the area. The service is attentive, precise, the staff trained, the food excellent and of the highest quality. Truly a guarantee.
A full 5 star. Everything, from the food to the service, to the location, is truly perfect. But let's go in order. We ordered some white ravioli, incredibly tasty, and some fettuccine with tomato and shrimp. Even though I'm not a fish lover, they were so good that I had to try them too. For second I had a plate of Picanha, meat cooked to perfection, with a side of baked potatoes that melted in your mouth, and various vegetables. My partner took a tasting route of Italian and French cheeses, which arrived with a wonderful presentation, accompanied by jams, honey, and various fruits. For dessert we had an apple pie, which I highly recommend, it was very good, the portion was generous, the cinnamon was in the right amount and it was accompanied by a small portion of cream. Also worthy of praise is the incredibly large and rich wine list, full of Italian and foreign products. The staff is really very kind and friendly. The restaurant is also beautiful, with the possibility of eating inside (excellent furnishings) or outside, al fresco.
Jordy Pasquali
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10 Marzo 2024
10,0
Excellent service - welcoming - excellent food
Marco Salvemini
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19 Febbraio 2024
10,0
Excellent restaurant, for lunch, during the week, with more affordable but also original selections. The food is quality, choice of wines and excellent desserts.
Daniela Peghini
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19 Gennaio 2024
10,0
Cozy atmosphere, quality food and good service.
Daniele G.
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15 Gennaio 2024
10,0
Cucina genovese di buon livello
Il locale non è grande ed è situato non lontano dal famoso Cimitero di Staglieno. Personale molto cortese, arredamento adeguato allo stile adottato. Abbiamo preso Baccalà Brandacujun, ottimo, ed un ricco fritto misto di gamberi, calamari, panissette arricchito di funghi fritti, anche questo buonissimo. Tagliolini al pesto con patate e fagiolini, desserts della casa tutti di buona fattura. Si puô tornare.
Francesco Caruso
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13 Gennaio 2024
8,0
Il locale non è grande ed è situato non lontano dal famoso Cimitero di Staglieno. Personale molto cortese, arredamento adeguato allo stile adottato. Abbiamo preso Baccalà Brandacujun, ottimo, ed un ricco fritto misto di gamberi, calamari, panissette arricchito di funghi fritti, anche questo buonissimo. Tagliolini al pesto con patate e fagiolini, desserts della casa tutti di buona fattura. Si puô tornare.
Francesco C
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13 Gennaio 2024
8,0
Everything was truly fabulous, first course, second course and dessert (even the coffee, really). The testaroli are something unmissable.
Giacomo C.
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13 Gennaio 2024
10,0
premesso che trovare un posteggio è impossibile, situato lontano dal centro, il locale non è molto grande, la cucina è buona, i tavoli piccoli e come se non bastasse ci hanno messo dei piatti con delle zucche come decorazione, il tavolo è privo di tovaglia o tovaglietta, il tovagliolo di carta, non hanno vino della casa ma solo bottiglie che spaziano da un minimo di 18€ a più di 100€, se si opta per un calice di vino il prezzo si aggira tra gli 8€ e 10€ e la quantità veramente modesta, il cibo buono ma le quantità è veramente ridotta e il prezzo piuttosto alto, se vuoi mangiare e riempirti la pancia devi mangiare primo, secondo, contorno e magari anche il dolce. Il problema di questo posto è che la cucina offerta di buona qualità a prezzi non economici, meriterebbe un servizio altrettanto di qualità con tovaglia e tovaglioli di stoffa e tavolo un poco più grande. Io ero lì per lavoro e avevo un budget limitato e quindi ho mangiato solo un secondo, un antipasto in 2 e un calice di vino. Usciti da li siamo andati a mangiarci un panino al Mc donald.
Giuseppe B
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12 Novembre 2023
6,0