Ristorante Pescheria Il Porto In Livorno

8,8

Basado en 3.770 opiniones encontradas en 3 webs


7.7
9.2
8.3
8.5

tend

7
Di 683
in Livorno

Gestione recensioni

A 5-star lunch. We came to this restaurant for lunch and the first thing that strikes you is definitely the fresh fish counter as soon as you enter, a beautiful variety of fish that tickles the palate. The girl at the counter was very kind and friendly with our two children. They had reserved a table for us in the adjacent room in a convenient position even for the child's seat. We had the raw molluscs, a real delicacy for raw fish lovers like me, very fresh fish well presented! The waitress who served us was very kind and immediately took care of serving the children. For the first course, two spaghetti with sea urchin mayonnaise, well what can I say, a delicate and refined taste. Second course, a nice San Pietro all'isolana, excellent. French sparkling rosé wine recommended by the sommelier, a perfect combination. To finish, two Livorno-style punches (and how could we not end on a high note?) Five stars for the restaurant, the cuisine, and all the staff who set in motion a theater of fresh delicacies.
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16 Marzo 2025
10,0
Super, amazing food, qualified and very kind staff
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16 Marzo 2025
10,0
Very good food, excellent service, I really enjoyed it
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15 Marzo 2025
10,0
Highly recommended. Great atmosphere and food was amazing. Recommended wine was also superb. Worth a visit when visiting Livorno!
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13 Marzo 2025
10,0
A place discovered by chance where we returned for my son's graduation in Pisa and where we will certainly return. At the entrance there is a fishmonger's counter: it is stocked with every type of fish, crustaceans and molluscs that can be purchased. The menu is typical of the seaside city and is very varied. We ate cacciucco: the previous time the one without the bait and the last time, the one with the bone. Really good and very generous portions. The sweets are excellent as is the cellar. The place is nice and well-kept. Good quality/price ratio. See you next time 😋
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12 Marzo 2025
10,0
Very nice atmosphere, very friendly and nice staff, excellent food (very fresh fish), fair price. I highly recommend it.
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11 Marzo 2025
10,0
Excellent value for money, we will definitely return....I recommend it
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10 Marzo 2025
10,0
Always the same experience!!! Excellent everything excellent!!
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10 Marzo 2025
10,0
Ambiente curato con personale presente e discreto. Oltre al menù si può scegliere il pesce del banco del pesce fresco. Il rapporto prezzo/qualità è ottimo. Sempre meglio prenotare visto che i posti a sedere non sono tanti. Da tornare
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09 Febbraio 2025
8,0
Cena squisita, ogni piatto buonissimo e delicato! Altamente consigliato!! Pesce freschissimo! Unica pecca prezzi un po altini.
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04 Febbraio 2025
8,0

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8,8
3021
Recensioni

via di guinceri

06/03/2025: Week end lungo in direzione Pistoia con la mia compagna e venendo a conoscenza di questo viaggio da Roma, mio figlio mi fa...devi assolutamente andare da Guinceri...è una esperienza! Mai consiglio e commento fu più veritiero!! Mi aveva anticipato che il luogo non è di "taglio" economico e/o medio ma come riportato nella scelta del titolo, laddove possibile questi luoghi vanno visitati, gustati e goduti a 360 gradi. La location intesa come locale è molto affascinante ed arredata con gran gusto al punto tale che chiudendo gli occhi ed affacciandomi alle finestre, non mi sarei sorpreso di trovarmi in contesti tipo St. Moritz, Courmayer o Cortina (forse perchè in parte mi sono sentito in uno chalet moderno). Oltre all'accoglienza del personale, trovo sempre di alto gradimento il saluto del proprietario che, come in questo caso, è passato in ogni singolo tavolo. L'esperienza si è basata in gran parte sulla presenza del tartufo che sia sugli antipasti che carni, è stato un perfetto abbinamento legato alle materie prima di altissima qualità (comprso il vino)! Come mia abitudine prima di andare in un locale, leggo le recensioni (anche se non sono mai una bibbia) e mi hanno incuriosito quelle negative che miravano soprattutto ai prezzi alti. Ripeto la mia opinione già espressa in situazione simili...per delle occasioni speciali o coccole extra come le chiamo io, esperienze di questo genere che ti portano a spendere quasi 100 euro a testa, ci possono stare perchè nel prezzo concorrono tanti fattori che molti clienti, non sanno o fanno finta di non sapere. Per fortuna l'Italia è piena di luoghi dove è possibile pranzare dai 30/35 € a salire... Quindi si sceglie, perchè nessuno punta pistole alla testa di nessun cliente! Quindi complimenti a tutti, dalla proprietà all'intero staff, aggiungendo una piccola nota a margine che sicuramente nel mio caso sarà sfuggita, avendo chiacchierato molto con il cameriere durante il nostro pranzo. Ho pagato ricevendo il dettaglio del conto, solo post pagamento. Forse colpa mia perchè sono andato direttamente in cassa? Non lo so e non ha rovinato assolutamente questa bellissima esperienza che ho goduto con la mia compagna. Daje sempre...
11/02/2025: Magnificent location to say the least. It consists of an interior but also a very well-kept exterior. The restaurant is large and also suitable for large tables. The table arrangement keeps privacy intact and the meal enjoyable without having to hear neighboring tables talking. The staff is highly trained and friendly, meets every need and is always available. He works precisely, impeccably from every point of view. Speaking instead of food, there are far too many words that could describe it, but the ones that I find most correct are: research, quality and experience. In fact, the dishes cannot be found in any other restaurant in Italy. They present themselves well to the eye and are the result of truly incredible technical and raw material research. Meats that touch perfection, risottos that are addictive, very particular cured meats and cheeses that take your breath away. The owner's passion in the search for fine and rare meats is immediately evident when dream cuts of meat appear before you. Just as the work, dedication and knowledge of his wife, as well as chef, are clear when the dish arrives on the table. Don't underestimate the wines, recommended by the very friendly meter, which enhance every flavour, and pair meticulously with what you eat. What can I say to conclude? My experience was fantastic from start to finish. I highly recommend everyone to try this place and NOT listen to those who say you pay too much. No, you pay for the quality of what you eat, and for the raw materials which are of such a high level that cannot be found elsewhere. The price ranges are very wide and you can eat even for little if you want. I attach the photo of what I ate. (Unfortunately, there are no photos of the wine and cheeses which didn't even have time to arrive at the table and were immediately devoured)
8,8
3021
Recensioni

via di guinceri

06/03/2025: Week end lungo in direzione Pistoia con la mia compagna e venendo a conoscenza di questo viaggio da Roma, mio figlio mi fa...devi assolutamente andare da Guinceri...è una esperienza! Mai consiglio e commento fu più veritiero!! Mi aveva anticipato che il luogo non è di "taglio" economico e/o medio ma come riportato nella scelta del titolo, laddove possibile questi luoghi vanno visitati, gustati e goduti a 360 gradi. La location intesa come locale è molto affascinante ed arredata con gran gusto al punto tale che chiudendo gli occhi ed affacciandomi alle finestre, non mi sarei sorpreso di trovarmi in contesti tipo St. Moritz, Courmayer o Cortina (forse perchè in parte mi sono sentito in uno chalet moderno). Oltre all'accoglienza del personale, trovo sempre di alto gradimento il saluto del proprietario che, come in questo caso, è passato in ogni singolo tavolo. L'esperienza si è basata in gran parte sulla presenza del tartufo che sia sugli antipasti che carni, è stato un perfetto abbinamento legato alle materie prima di altissima qualità (comprso il vino)! Come mia abitudine prima di andare in un locale, leggo le recensioni (anche se non sono mai una bibbia) e mi hanno incuriosito quelle negative che miravano soprattutto ai prezzi alti. Ripeto la mia opinione già espressa in situazione simili...per delle occasioni speciali o coccole extra come le chiamo io, esperienze di questo genere che ti portano a spendere quasi 100 euro a testa, ci possono stare perchè nel prezzo concorrono tanti fattori che molti clienti, non sanno o fanno finta di non sapere. Per fortuna l'Italia è piena di luoghi dove è possibile pranzare dai 30/35 € a salire... Quindi si sceglie, perchè nessuno punta pistole alla testa di nessun cliente! Quindi complimenti a tutti, dalla proprietà all'intero staff, aggiungendo una piccola nota a margine che sicuramente nel mio caso sarà sfuggita, avendo chiacchierato molto con il cameriere durante il nostro pranzo. Ho pagato ricevendo il dettaglio del conto, solo post pagamento. Forse colpa mia perchè sono andato direttamente in cassa? Non lo so e non ha rovinato assolutamente questa bellissima esperienza che ho goduto con la mia compagna. Daje sempre...
11/02/2025: Magnificent location to say the least. It consists of an interior but also a very well-kept exterior. The restaurant is large and also suitable for large tables. The table arrangement keeps privacy intact and the meal enjoyable without having to hear neighboring tables talking. The staff is highly trained and friendly, meets every need and is always available. He works precisely, impeccably from every point of view. Speaking instead of food, there are far too many words that could describe it, but the ones that I find most correct are: research, quality and experience. In fact, the dishes cannot be found in any other restaurant in Italy. They present themselves well to the eye and are the result of truly incredible technical and raw material research. Meats that touch perfection, risottos that are addictive, very particular cured meats and cheeses that take your breath away. The owner's passion in the search for fine and rare meats is immediately evident when dream cuts of meat appear before you. Just as the work, dedication and knowledge of his wife, as well as chef, are clear when the dish arrives on the table. Don't underestimate the wines, recommended by the very friendly meter, which enhance every flavour, and pair meticulously with what you eat. What can I say to conclude? My experience was fantastic from start to finish. I highly recommend everyone to try this place and NOT listen to those who say you pay too much. No, you pay for the quality of what you eat, and for the raw materials which are of such a high level that cannot be found elsewhere. The price ranges are very wide and you can eat even for little if you want. I attach the photo of what I ate. (Unfortunately, there are no photos of the wine and cheeses which didn't even have time to arrive at the table and were immediately devoured)

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