They are the best, what else to say.
From the food to the service, the friendliness and the sympathy.
They vary the menu a lot, they always have fresh fish, catch of the day, crudités.
You can find very fresh fish of all sizes, they cook them both grilled and baked in a stew or with pasta etc..
All restaurants should be like this.
I ate paccheru with scorpion fish ragù that I can easily count among the five best dishes I have ever eaten in my life.
Go and you will not be disappointed
Mirko Schiavon
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23 Maggio 2025
10,0
This restaurant offers a wide selection of dishes that remind us of the sea and its delicacies. The environment is well-kept and very elegant, the service no less. There were two of us and we both had a first course, second course and dessert. We liked the dishes, some more than others. Perhaps in such a well-kept restaurant you would expect the same care for the dishes, which although we found good, did not fully convince us. The price is in line with the type of restaurant.
Alessandro Colombo
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18 Maggio 2025
8,0
Bravissimi in tutto…
Location, servizio, cordialità, simpatia, buon cibo, buon gusto, ottima cantina..
Un branzino al sale cotto alla perfezione e di una qualità eccellente.
Un’aragosta alla catalana da mille e una notte.
Migliorerei, a mio gusto personale e il piatto dei crudi , un po’ risicato in mezzo a tutto quel ghiaccio.
Due scampi, due lumache e magari un granchietto a mio parere potrebbe simulare un bel plateu royal della Costa Azzurra e mandarti a casa con la voglia di ritornare a mangiarlo.
Mio parere personale ovviamente.
Alpanfilo
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26 Aprile 2025
8,0
5 star venue.
Elegant atmosphere, excellent food of the highest quality, very refined and refined dishes.
Impeccable service. Well done Nicolò!
Ire Casi
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17 Aprile 2025
10,0
We have been frequenting the restaurant for a long time. The young chef Carlo Andrea Pantaleo offers modern and traditional dishes revisited in an excellent way. Attention to detail, always fresh raw materials, innovation and culture of good food in a location renewed in style and design. Punctual and impeccable service. Excellent wine list.
We had dinner on Tuesday 25th March. Everything perfect.
Augusta Brambilla
augusta brambilla
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27 Marzo 2025
10,0
Catalan lobster and paccheri with amazing gurnard sauce
Franco Cucchi
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08 Marzo 2025
10,0
First surprise. Paccheri with redfish super. Not a quick time for a lunch break
marcello segato
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07 Marzo 2025
8,0
Finally in Gorgonzola a quality and level restaurant. Congratulations, keep it up
Andrea Maggi
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15 Febbraio 2025
10,0
The Le Onde fish tasting menu is excellent. Impeccable service. Compliments!
Luca Lucky
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15 Febbraio 2025
10,0
ho scelto il posto su T.A. perchè cercavo un posto aperto il lunedì, non a Milano, e fuori dai menù della zona dove risiedo. Quindi scelto un po' al buio. Ma oltre che un posto elegante ma non cerimonioso, abbiamo trovato una piacevole sorpresa dalla cucina. In particolare da menzionare gli antipasti crudi, sia carne che pesce e i primi, con offerte identitarie dai sapori ben definiti. Anche i dolci da menzionare con l'unica eccezione del dolce al pistacchio, non che non fosse buono, ma non aveva note caratteristiche da memoria, quindi un po' sottotono rispetto alle altre portate.
MARCO P
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12 Febbraio 2025
10,0