Eating Manuelina cheese focaccia has always been a unique experience.
Barbara Ciambellini
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17 Agosto 2025
10,0
Good morning, a friend recommended a bistro and restaurant on the other side. We ate the cheese focaccia and culatello, followed by the sliced steak. Everything was perfect...very good service, very friendly staff, we had a great time...good value for money...go there with confidence, you won't be disappointed.
Marcu Claudia Moke
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17 Agosto 2025
10,0
I don't usually eat cheese focaccia, but I have to say this one really raised the bar for Recco cheese focaccia. It may sound strange coming from me, but it was so good, I even had to ask for a second helping. :)
We had a table of ten, and the kids were all very excited, not to mention us adults 😊.
Congratulations to all the staff who managed such a chaotic situation.
Best wishes for your continued success.
Elisa Varanzano
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15 Agosto 2025
10,0
A very welcoming place, staff who go out of their way to find us a table even though we didn't have a reservation? And the food is perfect. As for the price, it's more than reasonable!
Romain Vives
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14 Agosto 2025
10,0
The best of the best in Recco.
You made us look great with our guests from outside Liguria.
Thank you 🙏
Marco Pettinella
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11 Agosto 2025
10,0
The cheese focaccia was good but a little lacking in cheese. I was a little disappointed given the restaurant's reputation.
Graziella Tezza
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09 Agosto 2025
6,0
The cheese focaccia is always top-notch. The amberjack carpaccio is also very good.
A guarantee.
Gabriella Bergaglio
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08 Agosto 2025
8,0
A place of tradition, of the heart, in short ... special, like the family that impeccably manages this monument through the centuries! Absolutely to try!
Carlo Antonio GALLI
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29 Maggio 2025
10,0
Tutto bello e curato ma porzioni piccole e i pansoti con la salsa di noci con troppo aglio. Non so' se andrò ancora. Conto alto sopratutto il vino.
mabarbara
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14 Maggio 2025
8,0
Di passaggio per un week end lungo in Liguria, abbiamo deciso di testare. Per un pranzo veloce e non impegnativo abbiamo scelto il “BISTROT”Buona accoglienza, personale cortese e disponibile, il corridoio che porta alla sala offre una vista sulle cucine con ottima visuale sulla preparazione della focaccia, si accede ad un’ampia sala rettangolare senza carattere ed anche, secondo me, poco luminosa nonostante fosse una giornata di sole ( non conosco le caratteristiche del ristorante ). Le mitiche focacce
abbastanza sottili con forse troppo formaggio anche quelle pizzate o con altri ingredienti.
Il prezzo abbastanza alto per una semplice focaccia che, anche se “farcita”, non richiede un grande lavoro di preparazione ( dipenderà dal fatto che “dicono” la focaccia sia nata lì) ma lungo la Riviera ne abbiamo trovata di molto simile ed anche migliore. La prossima volta farò una ricerca più approfondita
emilio t
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22 Marzo 2025
6,0