Ristorante Maestrale In Roma

8,5

Basado en 2.840 opiniones encontradas en 3 webs


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8.6
7.9
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tend

443
Di 13.938
in Roma
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Di 42
di cucina Cucina sarda in Roma

Gestione recensioni

Excellent reference for eating quality fish. Raw, cooked, delicious and abundant appetizers. First and second courses executed with professionalism, a little '80s, but certainly tasty and tasty. Service a strong point, always courteous and quick, perfect online times. Prices are fair and appropriate to the quality offered.
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27 Febbraio 2025
8,0
Posto abbastanza carino. Prezzo nella norma. Forse ho trovato i dolci leggermente alti come prezzi. Unica nota. Avevo prenotato da sito internet con l'opzione del dolce gratuito e dal conto non mi è stato scalato. Me ne sono reso conto solo a casa. Errore mio a non chiedere se effettivamente era una promo disponibile.
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24 Febbraio 2025
8,0
Excellent, everything was good, I went for the first time and I was truly in love😍!!! I would go back a thousand times! Congratulations 🩷
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16 Febbraio 2025
10,0
Il servizio molto professionale, garbato ma anche cordiale. Ti mettono subito a tuo agio. Un ambiente tranquillo e delle pietanze ottime. Il pesce è molto fresco, ben preparato. Abbiamo passato una serata piacevole, accompagnata da buon cibo
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15 Febbraio 2025
10,0
I had dinner here a few evenings ago, a very welcoming atmosphere with attention to every detail, excellent food from starters to desserts. Excellent service, friendly staff ready to advise you in choosing courses and wine!
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13 Febbraio 2025
10,0
Excellent food, especially raw fish, I liked everything from the starter to the dessert
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10 Febbraio 2025
10,0
Divine experience! I had lunch in this restaurant with my family, including a 3-year-old child, who really appreciated the gnocchi with sea bass and cherry tomatoes. Excellent starters, trio of cold and trio of hot ones. The raw food is superb. Careful first courses, abundant in quantity and flavour. The Turbot alla Maestrale did not disappoint expectations. Elegant restaurant, excellent service.
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04 Febbraio 2025
10,0
super good fish, finally a place where you can eat well! We would recommend it to those who love quality
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23 Gennaio 2025
10,0
As often happens when you have high expectations, they are disappointed even by normality. However, despite expectations, the service and all the staff remain the positive note of the evening, the environment a little too cold and depersonalised perhaps due to the white floor. I can't judge the cuisine because we wanted to eat raw but we were a little disappointed. You can't call a triumph of raw meats for two a dish that is enough for one person at most.
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11 Gennaio 2025
6,0
Lovely place. Polite and very kind staff. The customer feels pampered as soon as he crosses the entrance door. Excellent fish in every form. Both cooked and raw. Very good desserts.
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03 Gennaio 2025
10,0

Ristoranti simili a Roma

8,5
1107
Recensioni

Dolmen

03/03/2025: Kind service, ready to satisfy the needs of those with dietary limitations. Excellent food, excellent fish, good value for money.
26/02/2025: Very good food, average wait like the price
8,6
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Recensioni

Piccolo Continente

20/01/2025: We had lunch at this place on a rainy Sunday in January. The experience went far beyond expectation. Excellent raw materials, good selection of wines, exquisite and absolutely traditional Sardinian dishes. The owner is a passionate, friendly and highly knowledgeable host. The platter with cold cuts, cheeses and vegetables in oil is highly recommended. Excellent fgole with scampi cream. Malloreddus Campidanese style delicious. Super promoted!
20/01/2025: Siamo andati a cena la scorsa settimana. La scelta di aprire un ristorante nel quartiere è stata coraggiosa, perché a ridosso di un centro commerciale con i soliti punti ristoro. Locale piccolo ma molto carino, con tanti prodotti provenienti dalla Sardegna. Il proprietario gentile. Abbiamo mangiato due spaghetti alla bottarga con un bel po' di bottarga: grattugiata e a fette. Una insalata di polipo e un filetto di maiale al mirto. Ci hanno portato anche del pane abbrustolito e il carasau. Unica pecca, forse il filetto di maiale non è perfetto da fare arrosto, perché si asciuga troppo, però era buono. Abbiamo speso sui 70 euro, ma considerando che in molti ristoranti della capitale paghi lo stesso prezzo per mangiare cibo qualunque...

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