Here you will find professionalism, passion, flavors of the past revisited by a great chef with a love for food. For connoisseurs only.👑👑👑❤️
Maria Rosaria Pasquino
.
15 Agosto 2024
10,0
Truly wonderful place and excellent in everything. Discovered by chance and convinced by the reviews of other users. Excellent for me. Well done to those who manage it.
Alessio Tammaro
.
11 Agosto 2024
10,0
All very well done..good wine....
MAURIZIO FRANGIPANE
.
11 Agosto 2024
10,0
Must try 'Cavatelli with sausage and porcini mushrooms' absolutely delicious!!!
Eva Lison
.
06 Agosto 2024
10,0
Small but very welcoming, modern and well-kept. Different dishes, good and well served
Friendly and helpful staff
Anto R
.
29 Luglio 2024
10,0
Tutto AL TOP, dalla qualità e raffinatezza dei prodotti proposti alla disponibilità e gentilezza dei titolari.Esperienza assolutamente da ripetere
Vito D
.
09 Giugno 2024
10,0
Immersed in a wonderful atmosphere of peace, out of time, yesterday we had the pleasure and honor of experiencing a culinary journey full of ancient flavors elegantly balanced with modern experiments.
Impeccable, elegant and discreet service, accompanied by creative, colorful and tasty dishes. The price is certainly honest and corresponds to the quality of the products and the service.
Superlative experience to be absolutely repeated.
Vito Donatone
.
02 Giugno 2024
10,0
Exciting experience, Antonio is a chef, waiter, owner and he is very good. Well balanced, tasty, delicious dishes. Highest quality ingredients and dishes that can inspire emotions. Le gourmet is worth a trip.
Giovanni
.
27 Maggio 2024
10,0
Friendly and attentive staff, excellent food. We should encourage tourism in our splendid Basilicata and reward these guys who carry out this job with passion and dedication. Well done. 👏
anna maria tancredi
.
05 Maggio 2024
8,0
Piccolo ristorante ,nella Piazza principale di Corleto Perticara, prenoto con qualche scetticismo ed arrivati fuori il locale l'entrata alimenta il mio presentimento , ma una volta entrati cambia completamente la mia prospettiva in merito , pochi tavoli ben distanziati tra di loro (circa una ventina di coperti i tutto) , ma il meglio deve ancora venire , il locale gestito da Antonello in cucina (CHEF e scrivo appositamente con lettere maiuscole) e da una ragazza (gentile e competente) che gestisce la sala , ma veniamo al menu' viene presentato su una piccola lavagnetta ,poche portate (questo e' sicuramente un valore aggiunto) nessuna banale sono una scoperta piacevole per la vista ed il palato , carta dei vini essenziale con prevalenza di cantine Lucane (e' possibile consumare anche in calice) e buona presenza di liquori e distillati non banali .Conto giusto per quanto consumato . Vado via, contento e soddisfatto, per la scoperta di questo piccolo luogo di ristorazione fatta con il cuore .
vittorio d
.
26 Febbraio 2024
10,0