Too bad you can't give more than 5 stars ♥️
Marzia Buzzanca
.
26 Novembre 2024
10,0
La location è davvero di charme, con il mare che fa da cornice a questo elegante ristorante con cucina a vista dall’esterno. Una volta entrati si percepisce un’atmosfera sofisticata, ma il formalismo un po’ algido ed alcune “rigidità” andranno a scemare nel corso della serata. Scegliamo il percorso “Nikita” e cominciamo con un aperitivo sontuoso (con un amuse bouche in meno rispetto agli altri commensali perché a base di oliva, ingrediente non gradito a mia moglie, che avrei preferito fosse al limite sostituito non eliminato per entrambi), poi due antipasti buoni ma non impressionanti, quindi il piatto della svolta: “Cardoncello e ostrica”, piatto intenso, suadente, esplosivo. Da qui in poi un susseguirsi di emozioni, con piatti di altissimo livello per esecuzione, equilibrio, originalità. Da menzionare lo “Spaghetto, anguilla, sherry e sommaco”, i “Paccheri all’astice”, il “Mochi di agnello” e tutta la parte dolce, che è iniziato con il sorprendente “Soffritto all’italiana”. Esperienza molto appagante, valorizzata da uno splendido rapporto qualità prezzo. Grande ristorante.
Ignis
.
14 Ottobre 2024
10,0
impeccable service, excellent food, strong culinary experience, flavors that touch unusual notes. The Nikita tasting evoked strong emotions, sometimes disturbance due to unexpected triggers. Experience to be recommended. International, varied and adequate wine pairing. Top
Alessio Salvucci
.
04 Ottobre 2024
8,0
Suggestive location and attentive service as expected from a restaurant with a Michelin star.
It's a shame that chef Nikita's "experimental/provocative" menu lacks a common thread that transforms a tasting into a journey
Shotsoftaste
.
04 Ottobre 2024
8,0
Really beautiful location, facing the sea. Even though there is a small seaside resort in front, the location is really very good because it is made entirely of windows and the view is excellent from practically all the tables in the room. The service was impeccable from every point of view. For the food, I gave 4 stars for some dishes that were not to my liking, including three amuse bouche, the risotto because the flavor was really very very strong, even though the marrow was inside it was the best I have ever tasted , the Japanese sandwich, as it is very very spicy. Truly noteworthy and absolutely worth tasting are their salad, phenomenal! and the tagliatella with a combination of mushrooms and oyster, a combination that is truly excellent and super delicious!! As for the dessert, their famous and characteristic three milks, looks beautiful, served on this cushion-shaped chalk plate, and remains a whole in white; alas it left me still craving sweets, maybe it's because I'm very greedy... the little pastries are delicious.
For wine we took an excellent 2014 Riesling, which accompanied the meal well, and three glasses, one of champagne, a classic method Alta Langa and a local classic method from the Marche made with a good Verdicchio.
All of this, also worthy of note, for a sum of "only" 287 euros, absolutely not so much for a starred restaurant like this, considering that the menu we took, their characteristic one, is 100 per person
Matteo Piazza
.
26 Agosto 2024
10,0
Bella location, piatti innovativi e curati, buon servizio
Sandra
.
19 Agosto 2024
10,0
The Arcade (1 Michelin star, chef Nikita Sergeev) is located on the seafront of Porto San Giorgio literally on the beach: a room with large windows open to let in a pleasant sea breeze, minimal furnishings with clean and elegant lines.
The sky and the sea, which are an integral part of the venue, create an immediate sense of well-being.
We choose to do an à la carte route, they immediately bring us a house aperitif that fills the table: a joy for the eyes observing small delicious miniatures, aesthetically beautiful as are the crockery and cutlery.
Lunch will be a succession of creative courses, convincing, interesting, pleasant and well-presented dishes.
Attentive service, perfect timing - a great address to keep.
luciana lustrato
.
18 Agosto 2024
10,0
Erano diversi anni che non apprezzavo così tanto un ristorante stellato.
Ultimamente mi hanno stancato.
L’arcade invece mi ha stupito, piatti elaborati, ma in maniera intelligente e con rispetto al gusto ed ai sapori.
Ho scelto il menù “confronto con il territorio”; ottimo in particolare mi è piaciuto triglie e pasta.
Cuoco veramente bravo e servizio ottimo.
Bravi tutti.
Costi con un rapporto qualità prezzo ottimo
Location bellissima sulla spiaggia
Da ritornare e consigliatissimo.
Settimo1960
.
26 Giugno 2024
10,0
Bella location con vista direttamente sul mare. Esperienza culinaria di alto livello. Interessante il menù territorio. La carta dei vini con etichette importanti. Personale professionale, attento e cordiale. Chef presente in cucina e in sala.
Giusy
.
22 Giugno 2024
9,0