After having visited them all, I can say that I have found the best fish restaurant in the city of Trento!
Marco Gadler
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15 Aprile 2025
10,0
Very fresh fish, carefully prepared dishes and authentic flavours: a true paradise for seafood lovers. Impeccable service and a welcoming atmosphere complete a perfect experience. Highly recommended for those looking for quality and taste as well as friendliness and cordiality in the staff! Competition chef!
Annalisa Campanella
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15 Aprile 2025
10,0
For the first time I am very satisfied, welcoming place, well presented dishes, excellent service, I will return to try other dishes. A wonderful thing is that you can eat outside overlooking the park with a pond adjacent to the restaurant, also excellent for having an aperitif in the open air.
maurizio tonin
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21 Marzo 2025
10,0
Fabulous location. Welcoming and attentive staff. Exquisite food. I recommend it to all those who want to spend an evening with friends or a romantic dinner on the pier of the lake. Excellent fish dishes. To return.
Clara Candian
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21 Marzo 2025
10,0
Excellent place to try good fish. I ordered grilled salmon and it was a great success. Very friendly staff.
Laura RM
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17 Marzo 2025
10,0
We had dinner last night... everything was good...
The abundant and exceptional fish first courses...
The second courses are good, both the grilled fish and the cutlet (a little too thick)...
Good and friendly service...
We will return other times.
Compliments
Antonio Esposito
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15 Febbraio 2025
8,0
Excellent restaurant on the lake in the Melta park with excellent desserts and very kind staff
Piero Serniotti
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10 Gennaio 2025
10,0
Prenotato dopo aver letto tante recensioni positive, e tanta gente che c'è lo consigliava, tutta la nostra famiglia super contenti, complimenti.
Igor R
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29 Dicembre 2024
10,0
Excellent products and good service. Recommended.
Biagio Scalisi
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23 Dicembre 2024
10,0
Abbiamo deciso di festeggiare il mio anniversario di matrimonio in questo locale, perché non ci ha mai deluso e devo dire che anche questa volta non solo non c’ha deluso, ma ci ha deliziati e coccolati. Partiamo con l benvenuto dello chef, crostini con sarda marinata.
Un antipasto :gambero rosso con emulsione di limone ,carpaccio di ricciola marinata con caffè e rosti di polipo Per poi proseguire con con zuppa di ceci e moscardini secondo: rombo al forno con il suo bel contorno di verdure, ottimo e fresco. E per finire con il dolce, una torta preparata dallo chef per l’occasione. Ringrazio come sempre Denis che ha saputo consigliarci dell’ottimo vino per accompagnare questa cena strepitosa . Consiglio per ogni occasione il ristorante per mangiare i dotti del cibo cucinato con esperienza ed essere serviti con professionalità.
Christian Arcidiacono
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27 Ottobre 2024
10,0