One of the best seafood restaurants in Vicenza! Excellent raw and cooked seafood. A wide selection of appetizers, first courses, and second courses. Tasty desserts and a good selection on the wine list. Knowledgeable and friendly staff. Convenient parking.
Andrea Dalla Vecchia
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18 Agosto 2025
10,0
Excellent seafood experience!!
We stopped for lunch without a reservation, and from the moment we entered, we sensed the beauty of the place and the quality of the service. You feel revered and professionally welcomed, as if you were right at home. The quality of the seafood is superior; we sampled raw scampi, the Adriatic saor appetizer, and a baked turbot weighing over 1kg. To finish, a mango-passion fruit-ginger sorbet and cheesecake. Everything was delicious, and the prices were fair for the quality!!! Congratulations to everyone, and have a great holiday!!! You deserve it!!! 👏🏼👏🏼👏🏼
Fiorenzo Pelizzari
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16 Agosto 2025
10,0
Excellent food, starter recommendation: seafood; excellent service and the atmosphere is very clean and welcoming.
maurizio penello
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15 Agosto 2025
10,0
If you want to eat high-quality fish in Vicenza, Pescheria is the right place.
Angelino Faggionato
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08 Agosto 2025
10,0
Excellent restaurant with top-quality food. Impeccable service.
diego tolin
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07 Agosto 2025
10,0
I highly recommend it.
Everything was perfect.
Mauro Ave
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22 Luglio 2025
10,0
Excellent wine list for choice and prices. Varied and curated menu with innovation and tradition that dialogue without fear. You absolutely have to come.
Giovanni “Bart”
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14 Giugno 2025
10,0
Eating at this restaurant is always a guarantee of good food and excellent service. They advise you professionally and help you choose when you are undecided between everything because you want everything!!! We recommend it!!
michela S
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08 Giugno 2025
10,0
Il ristorante si presenta con una location carina moderna, anche se all’interno forse i troppi tavoli rendono la sala particolarmente rumorosa. Ottimo il servizio dove i camerieri hanno sicuramente un’ottima professionalità. I tempi però sono estremamente lunghi perché per mangiare due antipasti e altri due piatti, due ore e mezza sono davvero troppe. Antipasto caldo di mare buono ma un po’ scarso nella porzione in rapporto al costo. Buoni i tagliolini di mare e anche quelli con capesante e Asparagi anche se il gusto è un po’ piatto e quindi risulta un po’ monotono. Anche qui le porzioni a mio avviso sono un po’ scarse . Una pecca la grigliata di mare presentata con il pesce che, probabilmente lasciato sul piatto troppo a lungo. quindi leggermente umido e senza pelle croccante , ed a mio avviso inaccettabile presentato lo scorfano con le spine. Una grigliata che costa 40 €, ma che è stata una delusione. Una nota personale a mio avviso, un errore non usare gli asparagi bianchi di Bassano per dare forza ai prodotti e territorio ed un olio d’oliva siciliano buono ma non sicuramente all’altezza di altri olii . Il prezzo a mio avviso è leggermente alto in rapporto alla qualità e alle modalità di presentazione dei piatti un po’ vecchia, maniera.
Giancarlo C
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05 Maggio 2025
6,0
Prima volta, certamente non l'ultima, in questo ristorante di pesce alle porte di Vicenza. Siamo stati accolti come fossimo degli habitué, con attenzione e cordialità. Menù non vastissimo, per me un pregio, carta dei vini completa. Abbiamo mangiato benissimo e pagato il giusto. Davvero una chicca!
Peter-kaiser
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09 Marzo 2025
10,0