In the beautiful Scilla, a paradise where you can taste excellent food, accompanied in the tasting by the professionalism and kindness of the owner and all the staff. An experience to be repeated for sure.
Clemente Peduto
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02 Maggio 2025
10,0
Proprietari molto gentili e cortesi, però purtroppo il cibo molto nella media, molto deludente antipasto chiamato il percorso.
Prezzo onesto per quello che si mangia.
Su un tavolo di 10 persone il giudizio era unanime
Torriglia
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26 Aprile 2025
6,0
Great restaurant very good food
Jose Basi
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22 Aprile 2025
10,0
Posizione ottima sul lungomare di Scilla, location particolare, accogliente e piacevole (con un pochino di cura in più sugli spazi comuni sarebbe perfetta!).
Abbiamo trovato gentilezza, cortesia e sorrisi, ad accompagnare un calore umano ed un'educazione che hanno reso ancor più gradevole l'esperienza già di per sé ottima!
Per antipasto abbiamo scelto il percorso degustazione, una quindicina di antipasti di mare, di cui alcuni davvero ottimi per l'abbinamento dei sapori!
Poi una tagliatelle al nero di seppia e un filetto di pesce: eccellente entrambi!
A chiudere, un cannolo scomposto straordinario, accompagnato da due ottimi amari fatti in casa!
Bravissimi!
MikDive
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10 Aprile 2025
10,0
Everything perfect, from today my point of reference in Calabria. Great, fresh food, wonderful service and owners who treat you like friends. Simply 6 stars. Greetings to the beautiful grandchildren.
carmelo mineo
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29 Marzo 2025
10,0
The owner is the added value of this place. Kindness and courtesy are the most genuine ingredients. The dishes are good and carefully prepared. A small misunderstanding regarding lactose-free was promptly resolved with a smile and courtesy. A place to return to
Nicola Perna
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15 Marzo 2025
8,0
Family-run place, where there is no shortage of courtesy and competence in catering. Abundant and tasty dishes. It is recommended.
Giusy De Iacovo
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06 Marzo 2025
8,0
Open at the beginning of January. That's a good thing. Tasty food, good wines at normal prices. Recommended!
Baldur Duerrwang
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09 Gennaio 2025
10,0
Restaurant found by chance, it turned out to be a magnificent surprise. Warm welcome, entry aperitif offered by the house, simple, rich but above all genuine and fresh appetizer. Well-executed and abundant first courses, second course of amberjack au gratin in the oven with julienne of crunchy vegetables, mussels with chilli pepper, finally coffee and a pleasant taste of artisanal house liqueurs.
Gennaro_Bilotta_ 04
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09 Dicembre 2024
10,0