They immediately welcomed us kindly and found us a table.
We chose a fish-based lunch: fish mosaic, peppered mussels and red turnip risotto, prawn and lime tartare.
All extremely delicious!!
We will definitely be back.
Valeria Crudo
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12 Aprile 2025
10,0
posto bello accogliente e. . . . . . . . si mangia beneee
Fabrizio Furlani
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06 Aprile 2025
8,0
Nice atmosphere, great pizza, friendly staff
Ursio Bertoni
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27 Marzo 2025
8,0
As always a nice place....an excellent selection of meats.....and excellent bottles of wine
Daniele Mari
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26 Marzo 2025
10,0
For now I've limited myself to one pizza... very good!
I absolutely must return to try the Thursday meat tasting!
Fabio De Biaggio
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25 Marzo 2025
10,0
Pleasant discovery.
The pizza here is really excellent, although I personally prefer a thinner rolled dough, but it's just a matter of personal taste, the base is everything and it's really excellent here. Here I tried the pizza la ferrata, super stuffed and with quality ingredients.
Ok service and friendly staff.
A bit of initial confusion on the part of the waitress assigned to our table but then another support waitress arrived and everything went well.
Ample parking outside.
Prices ok.
I will be back to try other dishes from the menu.
Tiziana Stocco (Artista - Pittrice)
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22 Marzo 2025
8,0
Excellent quality and very kind
andrea gallo
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19 Febbraio 2025
10,0
Positive environment with good service, from breakfasts to meals.
Ritual stop.
Ariano Durli
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07 Febbraio 2025
8,0
Ristorante davvero bello,pulito e con ampio parcheggio.Ho avuto modo di provare con gli amici del mio motoclub,la pizza,la carne e gli ottimi contorni.
In questo ristorante,la cosa che ci ha colpito di più è il personale.Tutti alla mano,attenti,disponibili.
Pronti alla battuta e sempre pronti a soddisfare qualsiasi esigenza richiesta.
È un luogo dove mangiare bene,sentirsi a proprio agio,ma soprattutto si ha la possibilità di avere a che fare con persone UMANE.
Ci torneremo.Assolutamente.
La Guardia Dino
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21 Novembre 2024
10,0
Cena per festeggiare la cresima. Precisi, professionali, attenti. Una saletta defilata dalla pienone di un sabato sera. Antipasti caldi e freddi sfiziosi e abbondanti. Risotto alla zucca straordinario {ingrediente non popolare ma piaciuto a tutti} arrosto con patate al forno a concludere.
Locale moderno con grande cura del dettaglio. Ospiti nostri contentissimi. Consigliatissimo. Bravi!
Giacomo B
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10 Novembre 2024
10,0