Restaurant of proven quality for food and dining. Very pleasant and quiet place. Very kind and honest owner in his food and wine proposals. Food in the local Abruzzo tradition. Prices in the low-medium range compared to other restaurants in Ovindoli
Marco Visconti
.
28 Aprile 2025
10,0
As a regular visitor to Rocchi
I returned to have dinner at the Pozzo. I confirm my opinion, best restaurant on the plateau. Serious cuisine, without truffle concoctions or false sophistication. They cook well, classic, good dishes, based on the raw materials, without cheating and cunning, a pleasant environment, compared to the competition I would say, elegant.
This time Abruzzo-style lamb, stewed, splendid. Quality cheeses, cabbage and potato side dishes and sautéed chicory, really well done.
They're good, period. Nice, elegant place carved into the rock on the top of Ovindoli but you can park nearby.
Highly recommended also for average prices in a place well above average.
Francesco Riva
.
24 Aprile 2025
10,0
The place is very nice and typical of the mountains. Quality products and well-cooked dishes. Not to mention the gentleman in the dining room, friendly and very professional. Absolutely worth a visit
Moreno Cioccolini
.
17 Febbraio 2025
10,0
A pleasant and relaxing evening.
Exquisite dishes, prepared with the wisdom that only time can give, accompany you and remain in your heart.
Thanks David
David Rapone
.
10 Febbraio 2025
10,0
Delicious dishes, prepared with care and authentic flavours. Prices in line with the service offered.
Two appetizers
Two soups, a first course
Two main courses and two side dishes
Wine water
€128
Highly recommended!
Valentina Piccirilli
.
09 Febbraio 2025
10,0
Very suggestive location, nestled in the mountain.
Exquisite and very kind owner.
Genuine and well cooked food.
The cheeses and the onion and plum sauce are delicious, as are the wild boar pappardelle and the saffron and porcini mushroom pappardelle.
Advise.
Debora Silvestro
.
04 Febbraio 2025
10,0
Well-kept, welcoming restaurant.
The food was excellent
The owner is an exceptional and fun person, the waiter is also very kind.
We were there today for lunch, we ate starters and first courses..... Delicious!!!!!!!
Valentina Manca
.
11 Gennaio 2025
10,0
Dopo aver letto le svariate recensioni decido di far visita a questo ristorante.
Locale molto carino niente da dire.
Io e la mia compagna prendiamo un antipasto di montagna,2 primi,un secondo,un contorno,mezzo litro di vino rosso e acqua totale 68 euro.Elenco tutto:
-pappardelle al cinghiale sono risultate salate e molto liquide,lontane dallo standard che siamo abituati a mangiare.
-fettuccine ai porcini e zafferano imperdonabili per la presenza di panna/besciamella per dare cremosità ma qui siamo in abruzzo non in lombardia,la panna lasciatela al nord.bocciate.
-agnello dorato ovvero impanato,buona la panatura ma del sapore di agnello nemmeno l’ombra
-patate al forno nulla di eclatante
Lascio per ultimo l’antipasto di montagna perché formato da salumi assolutamente di qualsiasi supermercato.
Insomma esperienza normale che non lascia il segno alle papille gustative,lascia il segno al portafoglio perché 68 euro sono troppi per la scarsa qualità delle pietanze.
Teate1922
.
30 Dicembre 2024
6,0
We booked in advance as the place has few tables. Excellent service: super welcoming restaurant owner. We took (among other things): Screppelle m'bosse (in broth, delicious), porcini mushroom soup, artichoke in crust, breaded ribs. 30 euros each including half a liter of wine.
Massimo Sarti
.
30 Dicembre 2024
10,0
leggendo recensioni, e dopo suggerimenti di altre attività, siamo giunti in questo piccolo ristorante familiare arroccato sul paese e scavato nella roccia.
ad accoglierci, e soprattutto a coccolarci con il sorriso la cortesia e il garbo d’altri tempi, Davide.
ci ha supportato nella scelta spiegando tecniche e materie prime per poi deliziarci con gusti originali della cucina e dei prodotti abruzzesi.
ho apprezzato anche una squisita e tenerissima Entrecó con una maillard da veri professionisti della brace.
davvero grazie a chi ci mette passione e dedizione in questo lavoro
Fà
.
16 Dicembre 2024
10,0