Calculating that the cut of black angus cost 95 euros per kg and would be the most prized by them, we cannot help but express a certain disappointment when compared to other meat restaurants.
Disappointing in particular how it was served to us.
We were not asked to cook it and the meat was brought already salted and without any oil for seasoning.
There may be, but at this point, offering a medium level service, at least the price should be lowered, otherwise the customer will clearly go away
Other parts.
Paolo Colucci
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07 Aprile 2024
6,0
Bel locale posto sulla scalinata che raggiunge il lungomare, ottima genovese e personale disponibile ed accogliente.
Pia
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28 Gennaio 2024
8,0
Nice place, the food is really good.
Riccardo Capobianco
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15 Gennaio 2024
10,0
A little expensive perhaps but the quality of the meat, and of the menu in general, is really excellent. The choice of wines is also very good.
The staff is very courteous and helpful. I definitely recommend it
Godot Ignotek
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12 Gennaio 2024
10,0
Very good food, normal service, very clean place.
Roberto Hertel
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02 Gennaio 2024
8,0
Locale molto carino , e ben frequentato, nel cuore del Centro di Napoli - zona Chiaia .
Personale professionale e gentile , sempre disponibile a dare consigli e spiegazioni dei piatti .
Materie prime , ed in primis la carne , di ALTO LIVELLO sapientemente ed ottimamente cucinate . Tutto molto molto buono .
Una buona selezione di vini a completamento.
Prezzo giusto in rapporto alla quantità ed alla grande qualità del cibo .
Consigliato ! Ottimo ! Punto di riferimento sicuramente!
giancarloa125
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17 Dicembre 2023
10,0
Carne ottima così come le altre materie prime. Servizio cordiale. Locale carino. Rapporto qualità/prezzo nella media per la qualità dei prodotti.
Fabio
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10 Dicembre 2023
8,0
A discovery on Thursday evening. Easily reachable place in the center of Chiaia. Clean environments, well-distributed tables, very welcoming staff ready to approach to free the table or listen to the customer's needs. Excellent cuisine, from appetizers to desserts. I recommend trying the black pig, a real discovery but everything else was excellent too. I will return to discover other delights. Account appropriate to the quality of the food and the service offered.
Back after 2 years I added photos and I'm very happy to go back again and soon. Everything excellent
Princess
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07 Dicembre 2023
10,0
L’atmosfera familiare, il servizio professionale e la qualità del cibo confermano questo ristorante come uno dei miei preferiti. Completa il giudizio una ottima cantina di vini. Bravi, non mollate!
Massimiliano C
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29 Ottobre 2023
10,0
Calidad mediocre, en zona alta, y pretencioso. Platos no bien ejecutados, tartare con mucha veta de grasa, carpaccio quemado en exterior, carne dura... lo mejor el babamisú de postre.
Xtn Navarro
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24 Ottobre 2023
6,0