We had a great time at this family-run restaurant. The food and service are excellent.
Thank you for your hospitality.
Gwennaëlle Jasoigne
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10 Agosto 2025
10,0
Very good family restaurant!
We ordered the dishes labeled "traditional" and "homemade." They were excellent, and you can tell they're homemade with fresh ingredients.
The service is very good, and the waiters are friendly.
The atmosphere is great and calm (not too noisy to hear each other speak).
I recommend it 100%!
Edouard Macq
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10 Agosto 2025
10,0
A historic restaurant in Alessandria. The service is impeccable, the staff friendly and attentive, and the dishes prepared by the chef are delicious and carefully crafted... thank you for your hospitality and for the attention you gave us.
Daniela Posella
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31 Luglio 2025
10,0
Beautiful location. The staff was friendly and polite, making me feel completely at ease and offering me a delightful dinner. A true source of pride for Made in Italy. Highly recommended!
Federico Diamante
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30 Luglio 2025
10,0
A wonderful gastronomic experience at the foot of St. Lucia Church!
Renaud Vidal
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27 Luglio 2025
10,0
Excellent lunch, well-stocked wine cellar and attentive and knowledgeable staff.
Pierpaolo Silio
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25 Luglio 2025
8,0
Great experience!!
We went to dinner at this restaurant, which I must say was very welcoming and charming. Excellent food, and good value for money. Highly recommended.
The staff was also fantastic, very kind and attentive to detail.
giulia martini
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24 Luglio 2025
10,0
We had a wonderful meal at this small restaurant serving typical Piedmontese cuisine. Thank you for your warm welcome.
Locale grazioso ed accogliente nel centro di Alessandria, a due passi dal grande parcheggio di Piazza della Libertà.
Menu piemontese, con piatti tipici di Alessandria. Mi sono piaciuti molto gli agnolotti, la battuta di carne e il pollo alla Marengo, che non si trova dappertutto.
Buona scelta di vini e personale gentile e professionale. Ottima esperienza.
Alesam969
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15 Marzo 2025
10,0
Aperto nel 1991, questa gestione dal 21 gennaio. La sala dispone di 35 coperti, a pochi metri, nella bella stagione, viene allestito il dehors davanti alla chiesa di Santa Lucia. Chef Gabriele Cucchi, già con la precedente gestione; in sala la compagna Giulia Delfino e il fratello Daniele. Musica in sottofondo; la cena:
Vino:
- Roero Arneis DOCG "Albaspina" az. Cozzo Mario.
Entrée:
- crostino di pane, crescenza con prezzemolo, salame e pepe.
Pane bianco e grissini di produzione artigianale.
PRIMI:
- rabaton piemontesi gratinati al forno.
- risotto Barbera e salsiccia.
SECONDI:
- salamino di Mandrogne con zucchine.
- pollo alla Marengo.
DESSERT (condiviso):
- crostata con marmellata di prugne (fuori carta).
Caffè a chiudere.
La bella carta dei vini presenta 60 etichette anche al calice. Menù degustazione 4 portate, coperto, acqua e caffè a 32€; à la carte 5 antipasti da 9 a 14€; 4 primi da 11 a 12€; 4 secondi da 13 a 15€; 3 dessert più un fuori carta a 5€. Ottimo rapporto qualità prezzo. In futuro è previsto l'utilizzo anche dell'ampia cantina. A fine cena la gradita chiacchierata con lo Chef; complimenti!
Pamapava
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05 Marzo 2025
10,0