Excellent Italian cuisine at a high level with great attention to detail. A real palate explosion! Best meal in a long time!!
Karin Bertoldi
.
10 Agosto 2024
10,0
We enjoyed a great dinner on the terrace. The dishes and wine were excellent. The service was also friendly and knowledgeable. I highly recommend this restaurant when in the area.
Savvas123
.
25 Luglio 2024
10,0
great place, perfect food, incredible location, after all we are in Buttrio. I highly recommend the UFO experience to anyone with the right mindset.
Black_dragon
.
24 Luglio 2024
10,0
Discovered by chance as recommended by Michelin. The proposed route with a pairing of local wines is excellent. Noted among the places to return to.
Andrea Casadei
.
21 Luglio 2024
10,0
I love my job and when I see colleagues working like this I get excited!!!! Well done is an understatement, especially knowing what's behind such a service!!! Don't miss this place which is amazing ❤️
Simone Rossi
.
18 Luglio 2024
10,0
Wonderful evening and very high quality food
AGOSTINO FIORENTINO
.
06 Luglio 2024
10,0
Excellent seafood restaurant. We had the four course tasting menu. It was beautifully presented and tasty. Breads were also truly excellent. Wine pairings were good with some really interesting local whites. Service was also excellent and friendly
Stuart
.
22 Giugno 2024
10,0
Fantastic meal - chapeau. We'll definitely come back👏
Manuela Taupe
.
11 Giugno 2024
10,0
Fantastic evening! Impeccable service while remaining friendly, truly a pleasure to dine at the Enoteca di Buttrio! The gazpacho is an excellence that cannot be omitted, the mantis shrimp and raw sea bream are spectacular, the squid and amberjack are phenomenal. The refinements such as the different types of homemade bread with anchovy butter, the welcome from the kitchen, the pre-dessert are a Michelin star touch. Fantastic in the kitchen, fantastic in the dining room, fantastic the whole evening! Thanks so much to the whole team!
Ilaria Mestroni
.
08 Giugno 2024
10,0
Nel complesso l’esperienza in questo ristorante è stata molto positiva. Ambiente informale ma elegante, personale cordiale e disponibile.
Per quanto riguarda il cibo, lo abbiamo trovato molto buono e, con qualche accorgimento in più, l’esperienza sarebbe stata eccezionale.
Partiamo dagli antipasti: le capesante erano molto buone e delicate, mentre nella ricciola marinata era preponderante la nota acida del piatto, la quale avrebbe potuto essere facilmente bilanciata da una crema di accompagnamento. A seguire abbiamo preso i gnocchi di ricotta con vongole e cime di rapa: anche questo piatto lo abbiamo trovato di grande potenziale ma li avremmo gustati molto di più se nel piatto fossero state presenti più cime di rapa (c’erano due foglioline) e vongole. Infine, abbiamo concluso la cena con i calamari alla griglia: piatto sublime e ottimamente bilanciato, complimenti allo chef!
Un particolare apprezzamento va anche al sommelier di sala: cortese e preparato ci ha proposto un abbinamento vini ottimo.
Picci27
.
07 Aprile 2024
8,0