Fantastic regional cuisine with classic dishes perfectly executed. A very good wine list. A superb evening. The veal knuckle is particularly recommended (pre-order!)—a truly memorable experience!
Thomas Gerhards
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12 Settembre 2025
10,0
Truly first-class cuisine, all dishes, starters, and desserts, were convincing, and the service was very good and professional!
Michael Gerhards
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12 Settembre 2025
10,0
Excellent restaurant. One of the best in the area. Fs is part of the circuit of typical inns and has zero-mile products, supplied by local producers. Excellent and courteous service; extensive menu; tasty and excellent dishes in every respect
Giorgio Desogus
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07 Settembre 2025
10,0
An excellent dinner of typical local cuisine, and the friendliness of the owner who served us even more. Refined dishes, beautifully presented, with excellent fresh ingredients. Delicious nettle cream with crostini, super tender and flavorful pork fillet with porcini mushrooms and chanterelles, superb venison caraaccio, delicious tagliatelle with roe deer ragù, well-cooked and sweet lamb ribs, a truly delightful finale. Highly recommended for both the palate and the palate.
Lauretta Costa
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19 Agosto 2025
10,0
Very friendly staff, charming cabin, typical local menu, quality food
Carlo Alberto Ciaralli
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11 Agosto 2025
10,0
We come from 2020 always recommended.
Luca
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08 Agosto 2025
10,0
Excellent local food, such as venison goulash and tagliatelle with mushrooms and venison ragù. The nettle soup is also noteworthy.
claudio barteri (Cb)
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03 Agosto 2025
10,0
The food is well-prepared and well-presented, and the staff is friendly and attentive. Highly recommended.
Carmen Molinari
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20 Luglio 2025
10,0
Stasera io e la mia famiglia abbiamo cenato qui, posto molto carino, cameriere gentile e simpatico e il cibo era davvero buonissimo! Mix di affettati affumicati, canederli, gulash di cervo, frittelle di mele e gelato alla vaniglia… e distillati del sudtirolo. Tutto impeccabile, qualità- prezzo giusto. SUPER CONSIGLIATO!
Martina C
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01 Giugno 2025
10,0
chiocciola slowfood abbastanza meritata.
Al durnwald è la storicità l’elemento di base, e un quadro all’ingresso dimostra la discendenza che parte dal 1600. La sala non corrisponde allo stereotipo dei locali altoatesini innondati di legno e oggetti alle pareti. Qui la sala è piu “italiana”. La storia ls si vede anche nei piatti ben radicati alla tradizione con pochi sfronzoli. Bella esperienza anche se non ha lasciato il segno
giorgio f
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21 Aprile 2025
6,0