In the heart of Monferrato I quickly found this restaurant located less than 5 minutes walk from the imposing and beautiful castle of Cereseto Monferrato. The atmosphere is very retro... it reminds you of the old Sunday lunch restaurants of the 70s and 80s but in the end it's quite welcoming. The cuisine is not really bad with a good choice of tasty traditional Piedmontese dishes (braised meat, mixed boiled meat, agnolotti, fried piemontese) and (excellent) wines from the area. Sometimes you can find off-menu dishes based on white truffles. The service is attentive, courteous and quick. Absolutely good value for money. Option to consider for a lunch stop in the area.
Massimiliano Passalacqua
.
27 Novembre 2024
8,0
Purely Piedmontese cuisine with excellent delicacies, absolutely recommended.
Gabriele D'Alessandro
.
09 Novembre 2024
10,0
A journey through time, very 70s, a lot of substance, a lot of TRADITION.
Well done!
Try the bitterness of the country!
Alberto Milanello
.
04 Novembre 2024
10,0
Fabulous experience to say the least. Family atmosphere, food cooked like my grandmother used to make, mouth-watering. Fantastic! I come here every Sunday with my parents and we have a great time, plus the owner and waitresses are exceptional.
Margherita Bullano
.
03 Novembre 2024
10,0
A simple restaurant where you can eat very good typical products, the staff is very friendly and the prices are fair
Manu manu
.
03 Novembre 2024
10,0
Personale molto accogliente, servizio impeccabile.piatti tipici, molto buoni riccordono la tradizione piemontese
ZANANDREIS
.
03 Novembre 2024
10,0
We went for a social lunch with the local tourist board, the waiter who served our table was quite annoyed, no smiles. The food was nothing special, the risotto was overcooked, the bonet was watered down. The tagliatelle and boiled meat are good.
samantha pelella
.
01 Novembre 2024
8,0
How wonderful are these places that have remained frozen in time.
The food is of the highest quality and the prices are low.
The waitress was very nice and very helpful.
An honorable mention to all the cold cuts and meat. Truly exceptional.
Well done! Keep going, staying true to yourself
Fabio Borgogno
.
01 Settembre 2024
10,0
Avevamo già trascorso qui la festività del Ferragosto nel 2022... è il ristorante in cui hanno festeggiato col pranzo di nozze il matrimonio i miei genitori più di cinquant'anni fa....il locale da allora credo che si sia ammodernato un po' ma qualcosa a mio avviso sarebbe ancora da fare...locale pieno...cucina tipica piemontese con prosciutto e melone, insalata russa, tomino con bagnetto verde, vitello tonnato e fritto misto alla piemontese come antipasto.
La salsa tonnata, per i miei gusti, con un po' troppo limone ed il fritto misto un po' povero dei pezzi "salati" (mancavano le animelle, il polmone, il cuore, la bistecca di pollo). Probabilmente perché essendo inserito come antipasto ed essendoci ancora due primi, il secondo ed il dolce, non hanno voluto farlo troppo pesante.
A mio avviso, fritto sul momento.
Come primi, risotto zafferano e zucchine ed agnolotti al sugo di arrosto. Forse il sugo dell'arrosto si è poco amalgamato con gli agnolotti forse perché questi ultimi scolati troppo frettolosamente e quindi scolati troppo poco.
Come secondo il roastbeff...buono ma a mio avviso un po' asciutto e per i miei gusti troppo cotto.
Lo avrei cotto meno e lo avrei servito oltre che con i pomodorini anche con parte del suo sugo di cottura.
Il dolce è stato il cestino di pasta sfoglia con macedonia di frutta con gelato. Buono, rinfrescante ed alla fine di tutte queste portate, piacevolissimo.
Non avrei servito la macedonia di frutta con gelato dentro a questo cestino edibile perché dopo la freschezza della frutta con gelato, se mangiato completamente, annullava la freschezza assaporata.
Prezzo onesto considerando anche che bevande e vini erano inclusi.
Cortesia del personale al top.
Claudio C
.
15 Agosto 2024
6,0