Excellent restaurant, excellent quality of food and service.
Luljana Goxhaj
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08 Giugno 2025
10,0
Recommended by friends as an excellent restaurant, I can only fully share their opinion. Exquisite food, elegant modern location with a charming outdoor terrace. Rich fish menu and very fresh food
Cristina Marchisio
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07 Giugno 2025
10,0
Excellent seafood restaurant in Turin. Elegant atmosphere, excellent quality food, very attentive service.
Roberto Gandiglio
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06 Giugno 2025
10,0
Esempio tipico di come i locali, di questa parte di Torino, possano ingannare esteriormente. Da fuori appare semplice, non troppo dissimile da altri ristoranti lì accanto. Entrando invece lo spazio aumenta, si trova tanto vetro e anche verde. Una sensazione proprio di grandezza, nonostante i tavoli non siano così tanto separati.
Menù tutto di pesce e frutti di mare, come si può vedere anche a colpo d'occhio dalla cucina. Molte proposte sui crudi.
Onestamente le due ostriche che ho assaggiato, non mi sono piaciute molte, avrò scelto io male.
Non ho mangiato male, ma credo di non aver fatto nel scelte migliori dal menù. Branzino al sale fresco e buono.
Prezzi medio/alti.
paolina185
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06 Giugno 2025
8,0
Excellent dishes, very fresh fish, refined atmosphere, highly recommended
Ilva Petroro
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01 Giugno 2025
10,0
It was a real pleasure to dine at your restaurant. I really appreciated the quality of the dishes, the attention to presentation and the courtesy of the staff. The environment was very welcoming and well-kept, perfect for spending a pleasant evening.
I will definitely return and recommend your restaurant to friends and colleagues.
Thank you for the great experience!
Lianet Quiñones
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01 Giugno 2025
10,0
Welcoming atmosphere, fresh fish, excellent quality and price.
Elisabetta Cecchetto
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31 Maggio 2025
10,0
Very nice place, friendly staff, really good dishes, an experience to repeat
MAURO POZZATO
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26 Maggio 2025
10,0
All very good and fresh! Very nice environment enriched by plants that make it seem like you are in a tropical garden!
silvia
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26 Maggio 2025
10,0
Tris di acciughe e Polpo con la nduja per cominciare, fregola con vongole e puntarelle per prendere confidenza con lo chef, frittura di pesce e trancio di ricciola a seguire per poi chiudere con cannolo siciliano e fragole dolcissime. Accompagnati da un buon Borgogna alla temperatura giusta. Visti passare enormi vassoi di crudi. Bella serata con conto corretto.
Guido I
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13 Aprile 2025
8,0