Unfortunately I would like to come more often.....one word SPECTACULAR!!
The meat is of excellent quality, you decide the level of cooking on the hot plate...
Lunch is always a guarantee
Cinzia
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04 Giugno 2025
10,0
Everything was delicious. Friendly staff. I hope to be able to return.
Anna Tosetti
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01 Giugno 2025
10,0
Excellent value for money, wide selection (not too much to fill the menu, you know what I mean! 😉) and selected. Well managed, I recommend it to anyone who wants a quality lunch/dinner in a welcoming and simple trattoria.
Lucia Zamperetti - Gmail
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30 Maggio 2025
10,0
Recommended by a friend, there are no words! Well done! Efficient and fast, you can see that you know what you are doing. Must try if you like Fiorentina!
Manuel Ciani
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28 Maggio 2025
10,0
Historic place, with non-modern, classic furnishings. As well as the mise en plus and the various trolleys that go around the room. Excellent raw material, but a shame about the cooking of both Florentine steaks that were not homogeneous, resulting in much of the meat being overcooked. Dessert (tiramisu) good but far too abundant. Limited parking.
Alessandro Fuselli
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22 Maggio 2025
8,0
Excellent cuisine, Florentine steaks, excellent show, pappardelle with wild boar and very good desserts
Faliero Micheli
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15 Maggio 2025
10,0
Forchetta d'oro 1994.
A restaurant from another era with particular attention to the quality of the products and respect for the customer.
The red carpet at the entrance is the correct welcome that a restaurant of this caliber must give to its customers.
Marcello Fossati
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13 Maggio 2025
10,0
Ristorante rimasto ancorato alle tradizioni (anche come ambiente) e al cibo di una volta, con una qualità notevole. E per questo da sempre molto frequentato. Noi abbiamo preso dei classici antipasti misti (crostini di vario tipo: ai fegatini, al lardo e fagioli, ai pomodorini; salumi: prosciutto, finocchiona; ecc) buoni. Ma il meglio è arrivato dopo: tortelli al ragù secondo me eccezionali, sicuramente tra i migliori mai assaggiati. Poi un controfiletto al pepe verde davvero notevole. Insomma, Cosimo rimane un classico mugellano, da provare se si è in zona.
Giacomo C
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09 Marzo 2025
10,0
Restaurant that has remained anchored to traditions (also in terms of environment) and to the food of the past, with remarkable quality. And for this reason it has always been very popular. We had some classic mixed appetizers (crostini of various types: with livers, with lard and beans, with cherry tomatoes; cured meats: ham, finocchiona, etc.) which were good. But the best came later: tortelli with meat sauce, in my opinion, exceptional, certainly among the best I've ever tasted. Then a truly remarkable sirloin with green pepper. In short, Cosimo remains a Mugello classic, worth trying if you are in the area.
Giacomo Corti
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09 Marzo 2025
10,0
Eravamo ospiti nell’albergo vicino e abbiamo deciso di cenare in questo locale. Gli interni sono old style, ma il personale è accogliente e cortese. Non abbiamo assaggiato i primi, ma gli antipasti e i secondi, oltre alle zuppe. I sapori rispecchiano quelli tradizionali di questi luoghi, i prodotti freschi e buoni. Il prezzo giusto per quello che abbiamo preso. Lo consiglio per chi, come noi, necessita di una tappa comoda durante il viaggio (la sua vicinanza all’uscita della tangenziale è veramente strategica)
Maluna77
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01 Marzo 2025
8,0