Place immersed in the countryside so much so that I thought the navigator had gone crazy. It is a country courtyard with a large outdoor space, but there is still no shortage of seats inside and inside it is a show of vintage things and more. The menu includes typical things of the area with some digressions. Not a very well-stocked cellar but of good quality and the staff is efficient despite the amount of people to serve and the owner is a very nice person. I will return very willingly.
Raffaele Baruffi
.
12 Giugno 2025
10,0
A beautiful farmhouse in the fields.
Perfect after a nice bike ride
Marco Tarchini
.
07 Giugno 2025
8,0
Genuine place, excellent food in full tradition. Very nice both outside and inside.
Edoardo Porto
.
01 Giugno 2025
10,0
Great trattoria and great experience overall, perfect stop on a weekend visit nearby. Highly recommended 😊
Federica Giordano
.
01 Giugno 2025
10,0
I was in this restaurant last Sunday. I ate really well and will certainly return. Recommended cold cuts with fried cake and burgignon. Fair prices and very friendly staff, just a little slow service. Must try.
Fabrizio coppi
.
19 Maggio 2025
8,0
Wonderful place, relaxing and welcoming... High quality food... friendly staff.
Giusy Lobue
.
18 Maggio 2025
10,0
Phenomenal, I would like to go back as soon as possible
Adelina Dragan
.
15 Maggio 2025
10,0
A surprise in the middle of the countryside
Mantua, it is difficult to describe and tell what the owner has managed to collect and display in his restaurant, as far as food is concerned, rating 10.
adelio ghiraldo
.
11 Maggio 2025
10,0
Il locale è stupendo, come il personale.
Nonostante la giornata particolarmente affollata ci hanno accolto con gentilezza e garbo sistemandoci in un tavolo appartato lontano dalla confusione!
Menù di piatti tipici di terra, buonissima la spalla cotta così come il grana Gonzaga. Le mostarde top.
Buoni, e abbondanti, i primi con la zucca a fare da protagonista.
Dolci nella norma
Conto onestissimo!
TRQ61
.
05 Maggio 2025
8,0
Immerso nelle bucoliche della piccola Atene,tanto è vero che per raggiungere il favoloso caseggiato bisogna percorrere un piccolo tratto di sterrato.si trova questo caratteristico e singolare luogo di ristoro.L'accoglienza è assai affabile grazie al signor GianAndrea ed i suoi collaboratori,solerti ed attenti anche nel servizio.le sale richiamano alla mente un fascinoso passato,artistico goliardico e contadino,ad esempio il ritratto del pittore Ligabue,diversi quadri,suppellettili di vario genere,juke box e radio antiche.Il cibo è cucinato con perizia ben impiattato e con porzioni doviziose.Il nostro lauto desinare s'è composto da un antipasto della casa con ottimi salumi e giardiniera compagnati da un eccellente gnocco fritto.2 primi superlativi,gnocchetti di zucca 🎃 con fonduta e aceto balsamico e tortelli di ricotta con burrata e prosciutto crudo.Come dessert una squisita crema catalana.La parte beverina ha gradito 75 cl di valpolicella,una bottiglia d'acqua potabile e 2 caffè,scortati ed offerti da bicchierini di liquirizia e limoncino.Conto totale ed encomiabilmente onesto di 60 euro.A Dio piacendo arrivederci e grazie...
Alfius Cornelius
.
27 Aprile 2025
10,0