super good food, congratulations to the chefs!!
the staff were also very friendly and helpful! (Are the owners by any chance BTS fans? We appreciated the playlist)💜
Elena Lussignoli
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25 Gennaio 2025
10,0
The food is delicious and they are friendly.
yoonjin kim
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25 Gennaio 2025
8,0
I came to Europe on a new trip to Rome, where I only ate pizza and pasta for 5 days, and then I thought I couldn't help myself, so I looked at Google Maps and came here! It is said to be the only Korean restaurant in Florence run by a Korean! The owner is very kind and kind. The food tasted the most like Korean food I’ve ever had overseas!! I don't know if they made the soybean paste stew themselves, but it really tastes just like what you get in Korea. And when I ate the stir-fried pork at other places, it was sweet, but it looks like they use good quality meat here. Be sure to try it. Please... 👍
까브리오레오
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22 Gennaio 2025
10,0
“The best kimchi stew restaurant I found in Florence”
Eating it with hot rice is paradise.
기성
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20 Gennaio 2025
10,0
It gives happiness and hope to Koreans.
On the 5th day of my honeymoon, I really missed Korean food, so I visited Florence twice during the 3 days I was there and was very happy. thank you I hope you always prosper.
I learned that it was pork belly rather than T-bone steak.
배진섭
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04 Gennaio 2025
10,0
If you are Korean, you must go here.
We came to Italy on our honeymoon, and I eat everything from Korean, Chinese, Japanese, and Western food, so I visited the palace when I was carrying food and my wife was already eating food!
The food was so much more delicious than the Korean restaurant I ate in Rome, and everything from side dishes to main dishes and alcoholic beverages were served, as well as cassava, which is rare in Italy!!! I saw Terra and Cloud haha (Soju Chamisul/Beer Cass) I cleared everything and left without anything left haha And it was the only store in Florence run by a Korean owner, and I felt very proud of that, and I thought it was only natural that they felt proud. (35 Years of Korean food experience in Italy!!!) At this time when the K-culture/Korean Wave craze is blowing,
Other than Gung, Korean restaurants are run by Chinese people, so I recommend trying K-Korean food at a store run by a very Korean owner!! Thank you, sir, for spreading the word about Korean food, and I enjoyed it so much!
김기현
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04 Gennaio 2025
10,0
delicious food, high quality ingredients, extremely helpful staff, they take exceptional care of the customer, absolutely recommended
Ale Setta
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02 Gennaio 2025
10,0
Super approved! Two of us tried the grilled tasting and it was all delicious. From the appetizers, to the first course and finally to the second course with grilled bacon. Portions are measured in how many people you are. The tasting is measured against how many people there are.
Chiara Sta Ana
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28 Dicembre 2024
10,0
Goong è senza dubbio il miglior ristorante coreano a Firenze e uno dei migliori che abbia provato in Italia. Frequento la Corea da oltre vent’anni e posso confermare che la cucina qui è autentica e curata nei minimi dettagli. Abbiamo assaggiato diversi piatti, tra cui pajeon, pollo fritto, tteokbokki e sundubujjigae: quest'ultimo, in particolare, è il migliore che abbia mai provato. Il servizio è eccellente, il personale è gentilissimo e l’atmosfera calda e accogliente. Una vera gemma per chi ama la cucina coreana!
Elena L
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21 Dicembre 2024
10,0
Avevo cenato qui una sola volta, otto o nove anni fa, nello stesso giorno e per la stessa occasione, un compleanno. Non c'ero più tornato, un po' perché la serata non era finita bene, un po' perché il locale non mi aveva lasciato soddisfatto. Ai tempi, Goong era l'unico ristorante coreano di Firenze, era una novità e forse chi lo dirigeva si era illuso di poter trovare una clientela d'élite disposta a spendere molto per avere in cambio una cucina in stile un po' snob: porzioni piccole, estetica ricercata.
C'è voluto il consiglio di un ex studente per decidermi a riprovarlo. E l'esito è stato positivo. Il locale è meno pretenzioso, l'offerta gastronomica ha più punti di contatto con quella della concorrenza, con un menù che include anche piatti "usuali" come il bibimbap, il bulggogi, le frittate con frutti di mare ecc., ma i prezzi sono più abbordabili (anche se è rimasta la cattiva abitudine di far pagare il coperto) e la qualità è buona. Discreta la scelta di bevande alcooliche coreane - soju, vino di riso ciongha, che peraltro io giudico inferiore al sakè o nihonshu che dir si voglia, vino di lamponi...). Per dare un'idea del costo, due antipasti, due primi e un secondo più acqua e un buon tè al riso affumicato mi sarebbero costati 82 euro. Le due bevande di cui sopra (300-350 ml. ognuna) hanno innalzato il conto, per due, a 107,50. Il servizio è stato adeguato, l'atmosfera media. Personalmente, detesto i ristoranti dove il menù esiste solo in forma app da scaricare: che diamine, il Covid non impervera più! Ma è una mia idiosincrasia verso i cellulari.
Marco T
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18 Settembre 2024
8,0