Beautiful restaurant with characteristic mountain furnishings, as well as the dishes offered, typical local dishes with particular ingredients from the area cooked excellently. Menu with little choice but which can satisfy everyone, precisely because of its uniqueness.
Prices indicated are average for the area.
Friendly staff and professional service.
Optimal
vincenzo t.
.
21 Novembre 2024
10,0
Visited during an off-peak season when the restaurant was fully booked but the hostess made a special arrangement for us! The service is fantastic and the food is hearty and made with care! Would definitely recommend!
Aleska Winetzki
.
09 Novembre 2024
10,0
Great restaurant!
Top local dishes
Diego Unterpertinger
.
02 Ottobre 2024
10,0
Small typical restaurant, I stopped at midday with my family and we tasted the first courses. I don't remember the name of the pasta I chose (vegetable-based turbot) while my partner had the dumplings. For children there are pasta with tomato sauce and meat sauce available. The side dish of mushrooms with polenta is very good. Frankly we have been stopping there for years and the service has always been impeccable. If you are looking for extra large portions, this is not for you, but the quality of the dishes is guaranteed.
Alfredo Biancardo
.
01 Settembre 2024
10,0
Siccome il mio compagno ha casa a Borca, sono una cliente abituale del Cianzía, un ristorante dove ho avuto occasione di recarmi in famiglia, in coppia, ma anche sola. Se dovessi fare una graduatoria dei suoi punti di forza, metterei al primo posto la qualità dei prodotti e la cura nella loro preparazione. Il menu è sempre molto ben pensato, in modo che anche i palati più difficili non possano restare insoddisfatti. In genere io prendo un antipasto (eccellente il Cianzía) e un primo (consiglio le gnoche da dota o i casunziei), spesso anche il cavolo cappuccio affettato finemente con cumino e scaglie di speck affumicato. Ogni piatto rispetta fedelmente la tradizione cadorina, nel suo perfetto equilibrio di sapori semplici ma decisi. In genere, ci bevo sopra un’eccellente birra integrale, consiglio l’affumicata (ben si sposa con il menu abitualmente scelto da me). I desserts sono tutti fatti dalla proprietaria. Consiglio lo strüdel, ma anche le altre opzioni sono eccellenti (dopo un mese in montagna si ha anche voglia d’altro…). Il secondo punto di forza del ristorante è il personale, sempre e immancabilmente di una gentilezza e professionalità davvero rimarchevoli. Tovagliato bianco di cotone, pulizia impeccabile, amo molto la sala interna con la stube. Splendida la passeggiata che dal parco giochi di Borca arriva al ristorante, tramite un’antica strada punteggiata di abbeveratoi, su cui si affacciano ancora tradizionali masi in pietra e vecchi fienili di legno, sullo sfondo del Pelmo e di alture boschive.
Veraynur
.
24 Agosto 2024
10,0
Locale molto accogliente ,cibo buonissimo ,personale molto gentile e attento ,dolci molto buoni, rapporto qualità prezzo direi ottimo.Ci ritornerò sicuramente
Marinella F
.
19 Agosto 2024
10,0
I had dinner here with friends and had a great time. Traditional cuisine, but with creative ideas, excellent value for money. Everything really tasty, especially the gnocchi. The service is friendly but professional. I will definitely come back
Beatrice Scarano
.
19 Agosto 2024
10,0
A good restaurant; friendly staff, spectacular setting, not much food but at fair prices
Gloria Cenacchi
.
08 Agosto 2024
8,0
Excellent traditional cuisine, reasonable prices, good service and comfortable surroundings.
Mauro Meli
.
31 Luglio 2024
8,0