There were 6 of us for dinner, we ate pizza, it could have been better, but fast and attentive service.
J.M. O.
.
22 Aprile 2025
8,0
Very good staff. The homemade pasta was very fine and the meat was very tender.
Franco Lagrotteria
.
17 Aprile 2025
10,0
We had a nice meal here. The service was very friendly and smooth. Highly recommended!
Wendy Van den Sande
.
07 Aprile 2025
10,0
We had dinner at BorgoRosso for 3 nights in January this year.
The atmosphere is familiar but absolutely professional.
The first night they offered us the homemade pasta with goat meat, my wife doesn't really like this type of meat and was a bit perplexed. At my insistence we accepted the proposal and it was a fantastic surprise. Very good pasta and exceptional sauce, the meat melted in your mouth. We drank a bottle of Cirò Rosso that went very well with this type of dish.
At the end of dinner we asked if, the following evening, it was possible to taste their famous anchovy cutlets and the owner, who is also the cook, told us that she would do her best to find them and...the next day she had found the anchovies. We were amazed by the kindness she had shown us.
The cutlets were delicious and we continued with the first courses, the chitarra with anchovies and bottarga....the sea entered our mouths!!!! A real delight, I hadn't felt this sensation for years.
Then the waiter, really kind and present, recommended the lemon cake and the tart, also homemade. And what can I say, the desserts were also delicious.
At the end of the dinner we started talking with the owner and her son, who makes pizzas and they recommended we try these too.
For the last dinner we had there we tried the pizzas, a typical one with nduja and one with speck (not really typical of the area). The dough was crunchy, the quality of the products, including the speck, was high.
What can I say, we have been going to Calabria for over 20 years, my wife's parents live there, very few times have we found such a perfect combination of kindness, waiting times, price-quality ratio and professionalism.
It will certainly become our reference restaurant when we are there.
Thank you for "pampering" us with your specialties.
andrea celon
.
26 Gennaio 2025
10,0
Abbiamo cenato al BorgoRosso per 3 sere a gennaio di quest'anno.
L' ambiente è familiare ma di assoluta professionalità.
La prima sera ci hanno proposto la pasta di casa con la carne di capra, mia moglie non ama molto questo tipo di carne ed era un po' perplessa. Su mia insistenza abbiamo accettato la proposta ed è stata una sorpresa fantastica. Pasta buonissima ed il sugo eccezionale, la carne si scioglieva in bocca. Abbiamo bevuto una bottiglia di Cirò Rosso che si sposava benissimo con questa tipologia di portata.
A fine cena abbiamo chiesto se, la sera successiva, era possibile assaggiare le loro famose cotolette di alici e la proprietaria, che è anche la cuoca, ci ha detto che avrebbe fatto il posso per trovarle e....il giorno dopo aveva trovato le alici. Ci ha stupito la gentilezza che ci aveva riservato.
Le cotolette erano deliziose e abbiano proseguito con i primi, le chitarre con alici e bottarga....il mare è entrato in bocca!!!! Una vera delizia, erano anni che non sentivo questa sensazione.
Poi il cameriere, veramente gentile e presente, ci ha consigliato la torta al limone e la crostata, anche queste fatte in casa. E che dire, anche i dolci buonissimi.
A fine cena ci siamo messi a parlare con proprietaria ed il figlio, che fa le pizze e ci hanno consigliato di provare anche queste.
Per l' ultima cena che abbiamo fatto lì abbiamo provato le pizze, una tipica con la nduja ed una con lo speck (non proprio tipico della zona). L' impasto era croccante, la qualità dei prodotti, compreso lo speck, di alto livello.
Che dire, è da oltre 20 anni che andiamo in Calabria, mia moglie ha i genitori che abitano lì, pochissime volte abbiamo trovato un connubio perfetto tra gentilezza, tempi di attesa, rapporto prezzo - qualità e professionalità così elevati.
Sicuramente diventerà il nostro ristorante di riferimento quando saremo lì.
Grazie per averci "coccolati" con le vostre specialità.
Andrea c
.
26 Gennaio 2025
10,0