Excellent location, authentic food, good portions, reasonable prices, I recommend stopping by if you're passing through.
Walter Carru'
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25 Agosto 2025
10,0
We've eaten there several times and slept in one night...always excellent! The food is superb, with Emanuela putting passion and kindness into it, resulting in exceptional results. The room was clean and perfect for a relaxing and restful evening! Highly recommended! 🙂👍🏻
MAXMILIAN ERMAX
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25 Agosto 2025
10,0
Passing through the Rhône and Italian Piedmont, we had to combine business with pleasure. The business was done, and as for the pleasant, we found it at the Castagnetto restaurant in the commune of Priola and in the person of Emanuela, the owner. She knows how to combine a welcoming smile and kindness. Without forgetting professionalism. Moreover, for a "stupid" like me, she speaks perfect French. In short, without thinking about it, for 2026 we know where to put our suitcases. But personally, a 6th star for the "owner"
Luc Servella
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12 Agosto 2025
10,0
Everything was delicious, the owner was very kind.
vit lo
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11 Agosto 2025
10,0
Mrs. Emanuela's kindness is priceless.
She guides you through the wide selection of dishes with professionalism.
Cinzia Carminati
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11 Agosto 2025
10,0
First time here at Emanuela's...excellent lunch and excellent service!!!
Manuela Bava
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10 Agosto 2025
10,0
Excellent cuisine...super friendly service...and a spectacular mushroom menu
Massimiliano Lenoci
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10 Agosto 2025
10,0
Beautiful place, excellent food and great service...absolutely worth a try
roberto caramello
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10 Agosto 2025
10,0
Mrs. Emanuela and her mother provide excellent catering. Delicious mushroom dishes, a variety of traditional appetizers. Excellent main courses and homemade desserts. Friendly and helpful staff. I highly recommend. Convenient parking.
Alessia Bergamo
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03 Agosto 2025
10,0
È da circa dieci anni che frequenti questo ottimo ristorante a conduzione familiare , sia per pranzi di lavoro sia per pranzi in giornate festive dai quali non sono mai rimasta delusa.
La cucina è genuina, tutti piatti fatti in casa, dalla pasta fresca ai dolci , utilizzando prodotti freschi di stagione e spesso di loro produzione. Per questo il menù varia a seconda del periodo e a volte anche a seconda delle giornate, proprio perché i piatti vengono cucinati in base alla disponibilità delle materie prime.
Il ristorante è specializzato nella preparazione di piatti a base di funghi che vengono proposti in varie portate, a partire dagli antipasti, gustosi primi (risotti e tagliolini) e fantastici funghi fritti!!
Ottimi anche i piatti a base di castagne, anche queste utilizzate per la preparazione di diversi piatti, quali antipasti e deliziosi dolci tra cui segnalo il bunet ed il gelato.
Le porzioni sono abbondanti e spesso, quando possibile, viene proposta la possibilità di un bis.
Il locale è molto accogliente ed il personale gentilissimo. Una nota di merito particolare va ad Emanuela, una ragazza piena di entusiasmo e di vitalità che è il cuore pulsante di questo ristorante.
Voyager44469671309
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06 Luglio 2025
10,0