...work menu second time...one in winter next to the fireplace, beautiful and warm...and one in almost summer on the veranda with a nice cool window...great choice of menu and great price...if in the area highly recommended but you absolutely have to book 😉👍🏻
Stefano R.
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20 Giugno 2025
10,0
Rediscover ancient atmospheres and flavours at still human prices, thank you for existing
Marco todaro
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19 Giugno 2025
10,0
Excellent restaurant with several fixed menu options.
Friendly and helpful staff.
We opted for the €30 menu which includes several very good appetizers, a first course of your choice (we ate pizzoccheri and gnocchetti with wild boar ragù).
Then followed by polenta uncia, venison in salmì, English-style roast beef and pork ribs, all with a side of roast potatoes.
Finally, red fruit tart and strudel.
Wine, coffee and limoncello.
All delicious!
Marco N.
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15 Giugno 2025
10,0
Wonderful place to have dinner if you can book in advance.... Always very satisfied and despite the abundant quantities the quality is always wonderful
Alessandro Negro
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11 Giugno 2025
10,0
Beautiful chalet surrounded by greenery, food to gorge on. Everything really good and low price, complete menu including drinks, coffee, sweets and bitters for only €35 per person. Highly recommended
Martina Panzica
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10 Giugno 2025
10,0
Excellent tavern, with excellently cooked meat dishes. Cost of the complete menu 35 euros: mixed appetizers, Sardinian gnocchetti with meat sauce, braised venison, very soft wild boar shank, polenta concia, roastbeaf, desserts, water, wine, coffee, lemon sorbet. ....and a full and happy belly.
Thank you
Andrea Mereu
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07 Giugno 2025
10,0
Excellent food from the Intelvi Valley, cured meats, cheeses, polenta, venison stew, braised meat and many other delicacies at a more than fair price.
Alex Bacu
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02 Giugno 2025
10,0
My husband booked 3 months ago because it is always full. We chose the €25 menu and I must say between the appetizer, second courses, sorbet and two small pieces of dessert we got up full and enjoyed everything, everything was good. Next time we might return with friends.
Elisabetta Righetti
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01 Giugno 2025
10,0
Locale in cui è difficile trovare posto in quanto sempre pieno, questo grazie alla qualità dei piatti serviti. Polenta uncia eccezionale,affettati di ottima qualità. Il menù del giorno prevedeva un roastbeef davvero ben fatto. Consigliatissimo.
Gambanelli
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24 Marzo 2025
10,0
Casa di legno se vista con una spolverata di neve sembra una baita dell’alpe. La sala con il braciere, il profumo della legna che arde mi da un senso di tranquillità e calore umano, cose d’altri tempi. Personale cortese ed accogliente, piatti tipici della tradizione, affettati deliziosi e saporiti, imperdibile la polenta uncia, ho trovato veramente delizioso anche il roast beef, non dimenticate le verdure sott’olio e sottaceto preparate da loro.
Porzioni più che soddisfacenti a volte abbondanti e prezzi adeguati. Mi sembra che sia possibile anche pranzare con più menu’ a prezzo fisso. Consiglio prenotazione.
emilio t
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19 Febbraio 2025
8,0