The outdoor tables are well-arranged and charming, and the lighting makes the outdoor area truly welcoming. Courtesy and professionalism are two characteristics that describe the waiters.
We ate fish: delicious micenci, superb octopus both in terms of cooking and flavor, and tender frog cheeks in a refined sauce.
Enjoyable experience! Highly recommended 😁
Alice Antenucci
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02 Settembre 2025
8,0
You're sure to be more than happy at the end of the evening. Local dishes made with local ingredients. Excellent quality. No waiting (second sitting). Extensive wine list, and Bartolo is a great guide. He recommended an excellent rosé that perfectly complemented our meat and fish dinner. The service was prompt, friendly, and pleasant. We'll definitely be back.
Luca Viscusi
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25 Agosto 2025
10,0
An unusual yet impressive venue, where you feel at ease. The staff are extremely friendly and the dishes are original, carefully prepared and presented.
daniela bellini
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19 Agosto 2025
10,0
Superlative. Excellent value for money. The menu is balanced, intriguing, Sicilian, yet reimagined so it's not always the same old stuff. Excellent service, a vast cellar, and expert wine selection. More than unusual, it's rare.
simone pavan
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11 Agosto 2025
10,0
My unmissable stop in Scicli for a high-class aperitif lunch. The friendliness, courtesy, and professionalism of all the wait staff is matched by dishes and wines that never disappoint. Congratulations!
Gianmario Locci
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23 Luglio 2025
10,0
Excellent restaurant in the center of Scicli, with unique appetizers and very good fish-based first courses.
marco bottesi
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13 Luglio 2025
10,0
The food was good, prices ok.
The salad was very bitter and we found hair in it.
The steak was better price/taste than in most places we went to.
Radu Pavel
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06 Luglio 2025
6,0
We drank two beers each and I can say that they were out of this world... we sat outside with that light breeze and it was wonderful.
Alberto Marchesin
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26 Giugno 2025
10,0
Siamo stati a cena in questo bistrot dall'ambiente interessante. Intanto un "bistrot" a Scicli è già di per sé una.... particolarità. Ma al di là della denominazione ciò che abbiamo trovato. ....particolare è stato il menù. Tutto buono, tanto per chiarire, con piatti cucinati in maniera diversa ma non in danno al gusto: Polpo su fonduta ragusana, bocconcini di gamberi marinati con verdure grigliate, pesce spada verzato e, qualcosa assolutamente nuova per noi che venivamo dalla Campania, arancini al nero di seppia. Complimenti ai giovani gestori di questo ristorante.
francesco m
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05 Giugno 2025
8,0
Attirati dalla posizione così alta (attenzione sempre alle recensioni entusiastiche fatte da profili con un solo contributo) ci siamo fidati, ma forse era proprio una serata no. Antipasti senza infamia e senza lode tranne il buccateddu davvero buono. Tra i primi s'è assaggiata l'onda anomala, un po' troppo al dente. Il tipico secondo puccidduzzu nulla di che, con accostamento di carciofi e crema di mele - freddissima - eccessivamente ardito. Forse si dovrebbe limitare l'offerta dei piatti e mantenersi un po' più sul tradizionale, evitando bizzarre interpretazioni della cucina siciliana agli chef, con tutto il rispetto per il loro spirito creativo
Saio
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19 Aprile 2025
6,0