Decent food, nothing special. Magnificent place.
romeo occhipinti
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10 Ottobre 2025
8,0
Highly recommended. The revisited pasta with sardines is excellent, the wine is very good, and the staff are very kind.
camillo russo
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07 Ottobre 2025
10,0
The best peppered mussels I've ever eaten! Original and clean location, very welcoming and kind staff, generous and well-prepared dishes, truly competitive prices... But the peppered mussels were truly orgasmic!!
Crazy Pink
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01 Ottobre 2025
10,0
Very good cuisine in a pleasant setting and attentive and friendly staff
I recommend
Monique B
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24 Settembre 2025
8,0
We ordered two starters, one with crab from the daily menu and one with a Trepanese-style pesto. The crab one was delicious, but unfortunately had a very strong starchy aftertaste, probably due to the precooked and lightly seasoned pasta, not the freshly cooked pasta. The other starter was flavorless. It's a shame, because the location and staff are excellent.
Giacomo P.
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16 Settembre 2025
6,0
Exquisite food and innovative dishes. The staff is young and friendly. I recommend it.
Francesco Formica
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15 Settembre 2025
8,0
We ate at the bistro twice and received wonderful and super friendly service each time! We didn't have a reservation and were simply lucky to get a table! There was a fantastic selection of starters, main courses, and desserts, and an excellent wine list! The quality was outstanding and the expertise impressive! We immediately bought a bottle of wine! We would 100% recommend the bistro, even if you're vegetarian!
Elke Grünmüller
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14 Settembre 2025
10,0
Super professional and kind. Delicious and plentiful dishes!
Perla Alfeo
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13 Settembre 2025
10,0
Siamo stati a cena in questo bistrot dall'ambiente interessante. Intanto un "bistrot" a Scicli è già di per sé una.... particolarità. Ma al di là della denominazione ciò che abbiamo trovato. ....particolare è stato il menù. Tutto buono, tanto per chiarire, con piatti cucinati in maniera diversa ma non in danno al gusto: Polpo su fonduta ragusana, bocconcini di gamberi marinati con verdure grigliate, pesce spada verzato e, qualcosa assolutamente nuova per noi che venivamo dalla Campania, arancini al nero di seppia. Complimenti ai giovani gestori di questo ristorante.
francesco m
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05 Giugno 2025
8,0
Attirati dalla posizione così alta (attenzione sempre alle recensioni entusiastiche fatte da profili con un solo contributo) ci siamo fidati, ma forse era proprio una serata no. Antipasti senza infamia e senza lode tranne il buccateddu davvero buono. Tra i primi s'è assaggiata l'onda anomala, un po' troppo al dente. Il tipico secondo puccidduzzu nulla di che, con accostamento di carciofi e crema di mele - freddissima - eccessivamente ardito. Forse si dovrebbe limitare l'offerta dei piatti e mantenersi un po' più sul tradizionale, evitando bizzarre interpretazioni della cucina siciliana agli chef, con tutto il rispetto per il loro spirito creativo
Saio
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19 Aprile 2025
6,0