The baked calzone and the pizza by the slice topped with sophisticated combinations are excellent.
Michele Rigon
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16 Giugno 2025
10,0
Staff were very nice. Food was fine.
Andreas West
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08 Giugno 2025
8,0
Overall definitely a very positive experience, from the table reservation to the food and the price, the only sour note was the welcome... professional yes... but too formal. Also the menu was poor in choice, the options for dough type should be increased. I also found the choice to differentiate the ingredients used based on the dough correct. Definitely a place where I would return.
Mario Grasso
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29 Maggio 2025
8,0
Some of the best pizza I've ever had in my life. 20 ft from the famous bridge in Bassano Del Grappo with incredible views for your dining pleasure. Highly recommend!
Cole Miller
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23 Maggio 2025
10,0
Strategic location in the center with a beautiful view of the old bridge of Bassano.
I fully agree with those who say that the prices are excessive and unjustified: paying €4 for a 0.75 bottle of water is a steal, as is the €3 cover charge per person for not even having a tablecloth but American placemats.
For me, real pizza is something else: simplicity and tradition, and here, with chaotic doughs and bizarre combinations, it's the exact opposite! But as they say: de gustibus non disputandum est...!
Alessandro Serrani
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20 Maggio 2025
6,0
Bella accoglienza, una sorridente signora ci ha spiegato gli ingredienti delle pizze quelle a quadrotti, queste porzioni si possono anzi si devono mangiare in scomode sedute esterne, mentre la pizza rotonda, si può mangiare all'interno, la pizza non mi è piaciuta, poco condita e troppo abrustolita, comunque ci può stare per un posto di passaggio, prezzi non popolari.
la Gina
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13 Maggio 2025
6,0
The pizzeria offers different types of dough which can be combined with different toppings. The Venetian dough, which we tasted, was excellent, light, crunchy like the sauce (margherita with asparagus). Excellent experience.
Grazia
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11 Maggio 2025
10,0
Really great pizza with quality ingredients!
GIUSEPPINA BREDA
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30 Aprile 2025
10,0
Wonderful place
Fantastic people
Very good pizza
enrico pietro carlesso
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21 Aprile 2025
10,0
Di passaggio a Bassano alla sera abbiamo parcheggiato fuori la ZTL e ci siamo recati a piedi in centro presso questa pizzeria situata all'inizio del ponte degli alpini sul Brenta. Location con bellissima vista sul ponte e case affacciate sul fiume, arredamento datato ma piacevole, spazi un po' ristretti, ma in centro storico ci sta. All'entrata in esposizione vari tipi di pizza al taglio che dimostrano l'artigianalità e la specializzazione dei prodotti. Abbiamo ordinato una pizza burrata e crudo, una pizza con acciughe di Sciacca, una torta sbrisolona con caffè, un macafame con liquore all'uovo, una birra bionda e un vino bollicine. Tutto molto buono, prodotti scelti, impasti e cottura ottimi. Ottima l'offerta di pizze per stili, impasti e gusti. Servizio corretto, gentile e preciso. Prezzi un po' alti, ma giustificati dalla qualità e dalla posizione del locale. Da consigliare se siete a Bassano per mangiare un'ottima pizza gourmet. Meglio prenotare.
roberto l
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15 Aprile 2025
10,0