"Small" Turin wonder.
Delicious traditional cuisine in a restaurant with an alternative and unique atmosphere with a handful of seats.
In addition to plin and tajarin, they bring artisanal savoury compounds as an appetizer and as a pre-dessert, and then curious and tasty desserts.
The pasta is delicious, as are the condiments.
The wine, not in bottles, is brought in a small bottle instead of the usual carafe
The desserts here are also traditional with reinterpretations.
The staff is extremely friendly and the prices are excellent if compared to the quality and quantity of the food.
10/10!
(I also point out the presence of Vegan plin!)
Gian
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30 Maggio 2025
10,0
One of the best restaurants in all of Turin! I've been there several times and it's always a guarantee! Delicious food all hand-made by them...and you can taste it! Truly unbeatable price/performance! Not to mention the sweetness they always reserve for the service! You can see that there is love and passion!
Laura Cereser
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27 Maggio 2025
10,0
Our first dinner in Turin and it turned out to be the most authentic and traditional meal across the two days we spent there. They offer a couple of different sets which comprise of a starter of bread and dips, followed by plin or tajarin (or both) cooked a variety of sauces and then by a dessert of your choice. It is a lot of food so be prepared to go in hungry. The plin had the thinnest skin and handmade delicately, the tajarin was light and soaked up the meat sauce particularly well. Would highly recommend if you’re in Turin.
April Chye
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27 Maggio 2025
10,0
A true Piedmontese restaurant, with few seats and a truly exceptional owner/waiter. Highly recommended.
Giovanni Velardocchia
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25 Maggio 2025
10,0
Good, genuine and unique.
Here you can find true tastes in sharing a meal, slow times that allow you to savor.
Daniela Pegna
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24 Maggio 2025
10,0
An experience! The ambiance alone, from the plates to the wall and ceiling decorations...! A small restaurant, be sure to reserve a table. The food, as the name suggests, is pasta. Antipasti served as "bites" in small glasses, with a choice of two first and two second courses, and several desserts. Pasta with a relatively heavy sauce, flavorful, Piedmontese. Wine served in 200 ml "medicine bottles."
Ferdinand von Beust
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20 Maggio 2025
10,0
Magical place, few seats and feeling at home. Exceptional food and extraordinary service. Real and heartfelt catering
A guarantee of quality and uniqueness. Authentic Piedmontese cuisine, handmade plin and tajarin, the owner is friendly and very kind. It is always a nice experience to have lunch or dinner at this restaurant.
Isabella Gaudiuso
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16 Maggio 2025
10,0
Difficilmente dimenticherò il piacere e l’intensità di questa esperienza. Anzitutto la sorpresa: si è accolti in un locale raccolto, con pochissimi coperti, immerso in un entusiasmante e sorprendente caleidoscopio di immagini, forme e colori tra il naïf, l’arabesco e il futuristico, dove il frammento e la sintesi si inseguono, preludio di una altrettanto caleidoscopica avventura gastronomica.
Poi c’è Mario, gestore, chef e maitre (ex tennista) che con gentilezza, simpatia e umanità ti accoglie per capire i tuoi gusti e a ogni portata ( e sono tante a sorpresa!) si sofferma al tavolo per conoscersi e scambiarsi opinioni e pillole di vita e di esperienza. Mi ha evocato la saggezza gentile di mastro Geppetto e per “l’ondeggiar dei candidi capelli” l’austerità della nonna Lucia di Carducci.
L’offerta culinaria ripercorre le più autentiche tradizioni piemontesi nelle due declinazioni di pasta piu popolari : il Plin e il Tajarin.
Una straordinaria varietà di accoppiamenti di carne, pesce e verdure per soddisfare qualunque gusto. E una ricca danza di assaggi ( “cicchettini” direbbero a Venezia) serviti in piccoli contenitori di vetro, in armonia con le preferenze dichiarate.
Ampia scelta anche di dolci ( ottimo e originale il Bonet “ ricetta della nonna”).
E alla fine una lista dei caffè e la possibilità di avere il superbo Giamaica Blue Mountain.
E poi un’ultima sorpresa che non svelo per lasciare il piacere della scoperta.
Grazie e complimenti a Mario: un’esperienza imperdibile a Torino!
Luigi C
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05 Aprile 2025
10,0
Si tratta di un viaggio spazio/temporale condito da ottima pasta fatta in casa. Un particolare ringraziamento a Mario da parte di Camilla…
Matteo N
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06 Marzo 2025
10,0