A lovely place, with very few seats, and a great atmosphere. The takarin are superb, and the plin are also very good (as is the raw meat). The entrées and desserts served in jars are nice, but not essential. It's a shame you can't customize the menu with your favorite toppings.
We'll be back!
Monica Ambrosino
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27 Agosto 2025
8,0
This place is outstanding! The food is simply incredible: the pasta is really fresh, and the fillings and sauces are all delicious. The location has a lovely vibe and the service is fantastic.
Ferran Brosa Planella
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24 Agosto 2025
10,0
A daughter and her father open the doors of their family kitchen to you, we were received with rare hospitality and ate so well
Antoine Costa
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20 Agosto 2025
10,0
A small restaurant with decor lifted straight from a Zolla novel, and a warm and deeply sincere welcome. Since it was a quick lunch, we opted for the single-course menu, which still feels substantial because the portions are generous and the egg pasta, expertly made, naturally has a different weight. The tajerin with both Bra sausage and Castelmagno cheese are delicious, while I plan on returning for the beautiful plin pasta I saw served at the next table. The menu also includes an excellent dessert: there's so much to choose from, and I definitely recommend the soft hazelnut cake with sabayon, because it's a traditional dessert with a profound contemporary edge. The owner is extremely kind about the wines, and the wine list features true regional delicacies.
Salvatore (Salvatore T.)
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17 Agosto 2025
10,0
In search of the authentic flavors of the Langhe, we stumbled upon this restaurant, which won us over with its perfectly prepared plin and tajarin. The atmosphere is warm and welcoming, the service attentive, and the dishes exude tradition and passion. A must-have for anyone visiting Turin: we'll definitely be back!
Marzia Denisi
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16 Agosto 2025
10,0
It's a great, friendly and charming place where you eat very well.
Leila CHANDLER
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10 Agosto 2025
10,0
Plin e Tajarin is one of those rare places where 5 stars seem so lacking! It's not just a delight for the palate, but a truly 360° sensory experience, thanks to the intimate atmosphere and slow cooking, all topped off by the serenity conveyed by the owner, who passionately explains each course.
The icing on the cake: the option to choose an entirely vegan menu with refined and never banal options, absolutely worthy of the restaurant's caliber 🌱💚
Leandra Di Grande
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09 Agosto 2025
10,0
Wonderful intimate and traditional restaurant with lovingly curated menus and selection of wines. Can’t recommend enough.
Benjamin
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26 Luglio 2025
10,0
Difficilmente dimenticherò il piacere e l’intensità di questa esperienza. Anzitutto la sorpresa: si è accolti in un locale raccolto, con pochissimi coperti, immerso in un entusiasmante e sorprendente caleidoscopio di immagini, forme e colori tra il naïf, l’arabesco e il futuristico, dove il frammento e la sintesi si inseguono, preludio di una altrettanto caleidoscopica avventura gastronomica.
Poi c’è Mario, gestore, chef e maitre (ex tennista) che con gentilezza, simpatia e umanità ti accoglie per capire i tuoi gusti e a ogni portata ( e sono tante a sorpresa!) si sofferma al tavolo per conoscersi e scambiarsi opinioni e pillole di vita e di esperienza. Mi ha evocato la saggezza gentile di mastro Geppetto e per “l’ondeggiar dei candidi capelli” l’austerità della nonna Lucia di Carducci.
L’offerta culinaria ripercorre le più autentiche tradizioni piemontesi nelle due declinazioni di pasta piu popolari : il Plin e il Tajarin.
Una straordinaria varietà di accoppiamenti di carne, pesce e verdure per soddisfare qualunque gusto. E una ricca danza di assaggi ( “cicchettini” direbbero a Venezia) serviti in piccoli contenitori di vetro, in armonia con le preferenze dichiarate.
Ampia scelta anche di dolci ( ottimo e originale il Bonet “ ricetta della nonna”).
E alla fine una lista dei caffè e la possibilità di avere il superbo Giamaica Blue Mountain.
E poi un’ultima sorpresa che non svelo per lasciare il piacere della scoperta.
Grazie e complimenti a Mario: un’esperienza imperdibile a Torino!
Luigi C
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05 Aprile 2025
10,0
Si tratta di un viaggio spazio/temporale condito da ottima pasta fatta in casa. Un particolare ringraziamento a Mario da parte di Camilla…
Matteo N
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06 Marzo 2025
10,0